doktorek37 Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Cóż, narzekałem na PHX OXY, aż się doczekałem. I to w takiej skali, że mnie zamurowało. Od miesiąca testuję OXY na bardzo atrakcyjnej znajomej - blondynka, super biust i figura, wyzwolona singielka. Pracujemy razem. Zawsze dobrze nam się rozmawiało. Ale wczoraj przed wyjściem do domu, kiedy podawałem jej płaszcz stojąc do mnie tyłem odchyliła szyję i wręcz zażądała bym ją zaczął po niej całować. Nie odmawiam prośbom pięknych kobiet. Trwało to może z pół minuty. Skończyliśmy to biorąc pod uwagę, że byliśmy w biurze i to, że oboje byliśmy tak rozpaleni, że mogło to się za chwilę przenieść na biurko. Podsumowując - PHX OXY, to prawdziwa bomba, tyle, że z opóźnionym zapłonem. Jak ktoś ma plany poważniejsze niż szybki podryw w dyskotece. Takie jak np. dłuższy romans biurowy, to co mogę powiedzieć? Po prostu polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 piękna historia. niech moc phx będzie z tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 18 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Dzięki. Inni narzekają, że fero nie działają. Ja tam narzekać nie zamierzam, ale tym razem zadziałało aż za bardzo. Zamierzałem podnieść trochę poczucie swojej wartości i dodać trochę pikanterii biurowemu życiu. A doprowadziłem prawie do perwersji. 10 lat temu na pewno bym nie odpuścił, ale dziś - żona, dziecko... nie bardzo to się komponuje. Ale w głębi duszy szkoda - biust ma rewelacyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2011 dobry flirt nie jest zły, nawet jeśli kończy się tylko na flircie. Jak masz poukładane życie, to faktycznie nie ma sensu ładować się w jakieś ryzykowne akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Najważniejsze to wiedzieć, kiedy powiedzieć stop... Ja nawet do tego bym się nie posunął mając żonę i dziecko To kwestia poglądu. Co do działania PHX Oxy to nie ma wątpliwości ;P I cóż więcej powiedzieć... może i ma boską figurę i biust, ale Ty masz coś o wiele cenniejszego, cudowną żonę i dziecko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi