ferum Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 Ogłaszamy konkurs zimowy! Do wygrania komplety feromonów za nic! No... może nie do końca. Ale o tym poniżej. Jedyne co musisz zrobić, to przesłać na nasz adres mailowy, do końca stycznia 2007r., jedną ze swoich historii związanych z feromonami, w której opiszesz jak feromony wpłynęły na Ciebie oraz przede wszystkim - na ludzi, z którymi się spotkałeś. Być może bezpośrednie zachowanie pewnych osób wprawiło Cię w zakłopotanie lub osłupienie. Być może onieśmieliła Cię ilość spojrzeń? Być może zdarzyły się rzeczy, których nigdy byś się nie spodziewał... Opisz dzień, w którym przekonałeś się, że feromony naprawdę działają! Ludzie chcą Cię czytać! Co więcej, zdobędziesz najlepszy z możliwych zestaw feromonów: Co możesz wygrać? Wśród nadesłanych listów rozlosowane zostaną 3 zestawy, warte łącznie 1029zł! Autorzy najlepszzych historii wygrywają 3 zestawy feromonów: NPA + Chikara (łączna wartość 343zł!) Zapisz swoje doświadczenia, póki jeszcze pamiętasz i wyślij na adres konkurs@feromony.pl zachowując pełną anonimowość! A teraz uwaga! Każda osoba, która prześle swoją najciekawszą historię otrzyma 5% rabat na swój kolejny zakup. Każdy wygrywa! Oficjalna strona konkursu: http://www.feromony.pl/Konkurs Czy potrafisz znaleźć 15 minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 Czy potrafisz znaleźć 15 minut? TAK TAK TAK i jeszcze pytanko: mam rozumiec ze by przystąpic do konkursu musze byc w "doswiadczonych" ???? zglosilem sie z 3 dni temu i ani widu ani slychu.... anonimwosc---> nie podpisywac sie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 Czy potrafisz znaleźć 15 minut? TAK TAK TAK i jeszcze pytanko: mam rozumiec ze by przystąpic do konkursu musze byc w "doswiadczonych" ???? zglosilem sie z 3 dni temu i ani widu ani slychu.... anonimwosc---> nie podpisywac sie??? heheh gdzie masz to napisane ? nie musisz byc w doswiadczonych, i nie masz wysylac zgloszenia tylko juz historie z zycia wzieta naturalnie pozdraiwam Carlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 NOOOO W TEMACIE WĄTKU.... no ale jak nie trzeba to nieee...... co do zgloszenia to mi chodzilo o zglaszanie sie do "wtajemniczonych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 jeez, przecież nie ma takiej grupy 'wtajemniczeni'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Do żadnej grupy nie trzeba należeć. Wystarczy, że przydarzyło się Tobie coś, co chciałbyś ciekawie opisać i dostać za to feromony gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TsTr Napisano 4 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2007 Ja się na to pisze - tzn zabieram się za pisanie - sylwester był ciekawy dzięki xxxxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 5 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 Pytanie do FERUM- a czy te teksty będą gdzieś opublikowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2007 Oczywiście, za zgodą autora, który otrzymuje nagrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 31 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2007 dzis chyba koniec wysylan... a kiedy rozwiazania ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 31 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2007 Nio, wyniki i oczywiście opublikowanie prac! Każdy jest ciekaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TsTr Napisano 31 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2007 Zapewne z tydzień minie zanim zostaną ogłoszone wyniki ale mam nadzieję że warto czekać - ja bym się chikarą+npa zadowolił / zapewne nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 1 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2007 Wyniki zostaną ogłoszone już w przyszłym tygodniu! Spóźnialscy mają więc jeszcze czas do końca tygodnia, aby przesłać własne opowieści. Pospieszcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 1 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2007 Swietnie czekamy z niecierpliwoscia na wyniki:) Niech zwycieza najlepsi. zycze powodzenia wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 6 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Z przyjemnością śpieszę poinformować, iż ogłoszenie wyników nastąpi w najbliższy poniedziałek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 12 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 No więc nastał poniedziałek! Dzień, w którym pojawić miały się wyniki konkursu feromonowego. Z przyjemnością chcielibyśmy to zrobić już teraz, jednak zupełnie nie spodziewaliśmy się tak dużej ilości listów od Was. Czytania jest niemało, a niektóre historie.. NAPRAWDĘ ciekawe... Ogłoszenie wyników nastąpi jutro! Prosimy jeszcze o chwilkę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 13 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2007 Hmmm i nastal wtorek a wynikow jak nie bylo tak nie ma ;P Nie trzymajcie nas juz w niepewnosci i je ogloscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 13 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2007 Haha dokladnie to samo mialem napisac "ze nastal wtorek" ten wiosek tez popieram, chcemy wynikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Napisano 14 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2007 No i stało się... Wyniki zostały już ogłoszone. Gratulujemy wszystkim, zarówno zwycięzcom, jak i przegranym. Ale głowa do góry! Niedługo ruszy kolejna edycja. Wszystkie szczegóły znajdują się na stronie: http://www.feromony.pl/konkurs Natomiast komentarze zamieszczajcie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 14 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2007 Fajnie, ze są już wyniki. Dziękujemy sklepowi (przynajmniej ja) Feromonów za zorganizowanie takiego konkursu. Jak zawsze są przegrani są wygrani, są jeszcze Ci wyróżnieni, którzy nie wiedzą jak daleko wygranej lub porażki byli, i w tej właśnie grupie się znalazłem. Czekamy na następne konkursy z niecierpliwością na pewno znowu będzie sporo chętnych. Wygranym oczywiście gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeHow Napisano 14 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2007 Witam całą Ferospołeczność, bardzo mi miło, że znalazłem się wśród zdobywców głównych nagród, zwłaszcza, że wczoraj w tajemniczych okolicznościach zaginęła moja próbka PHX. Dziękuję organizatorom za to, że sprowadzają do naszego kraju feromony i za to, że organizują takie konkursy! Dzięki też dla wszystkich, którzy piszą na ferum, bo to dzięki Wam pogłębiłem swoją wiedzę i wiem jak aplikować itd. Dzięki i pozdrawiam, Michał Moja przesylka juz dotarla - jak zwykle u Feromonow.pl -> pelna dyskrecja, profesjonalizm i szybkosc. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermin Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2007 eech... Szkoda, że zniżka i wyróżnienie, a nie NPA+Chikara i pierwsze miejsce.... Ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2007 Heh, a to moje opowiadanie brzmi jak rasowa reklama... Nie było to zamierzone, zajęcia z reklamy i perswazji pozostawiły widocznie po sobie ślad Gdzie moja nagroda, czemu do mnie zawsze wszystko dochodzi wolniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2007 To już niestety wina poczty polskiej a nie sklepu. Zastanawiam się czy jako kobieta dostałaś jakąś inna główną nagrodę? Npa + chikara są chyba średnio przydatne a nawet w ogóle nie przydatne jeśli chodzi o kobiety (zastosowane przez kobiety, nie zastosowane w celu podrywu kobiet )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2007 Nie, ja mam dostać pheromax+RM Ciekawa jestem okrutnie, bo RM jeszcze nie stosowałam nigdy, a połączona z phx...ula la Nie omieszkam zawitać tu na forum i opowiedzieć o wrażeniach jak mi ta paczka w końcu dojdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi