Icio Napisano 20 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2011 Witam. Mam takie pytanie. Nie wiem czy już takie było czy nie w każdym bać razie nie znalazłem w wyszukiwarce. Mianowicie, czy feromony w jakiś sposób wietrzeją z flakonika? Pytanie może nie do końca zrozumiałe więc wytłumaczę na moim przykładzie. Jakiś czas temu stosowałem Chikare + NAP efekt super, kobiety same zagadują, mają większą ochotę na..... przygodę Czułem się po takiej mieszance też świetnie, ale z czasem na co dzień zacząłem stosować samą Chikare, a na imprezy czy "randki" Chikare + NPA. Na co dzień sama Chikara też OK, byłem pewniejszy siebie, i widziałem, że budziłem też zaufanie itd w stosunku do kobiet. Czasem też stosowałem samo NPA (w przypadku imprez) efekt podobny, do mieszanki Chikary i NPA. Jednak NPA przez spory czas stało na pułce (2-3) lata. Rok temu dokupiłem moja ukochana Chikare i postanowiłem spróbować BTB. Byłem w szoku, BTB moim zdaniem genialne feromony. Czy stosowałem je razem z Chikara czy z NPA bez różnicy, efekt był świetny. Jakiś czas temu zgubiłem flakonik Chikary i jako, że ostatnio kiepsko u mnie z kasą postanowiłem stosować samo NPA lub samo BTB (różnie raz jedne raz drugie, z reguły stosuje je na codzień, raz dziennie, czasem może dwa) zawsze takie same ilości. Zawsze miałem flakonik jednych z nich przy sobie. Jednak od jakiegoś czasu zacząłem zauważać, że przestają one działać. Czy ktoś może wiedzieć jaki może być tego powód. Czy to może wina tego ciągłego wstrząsania w kieszeni nimi? Czy może od tego codziennego odkręcania one wywietrzały?? (a nie zostało ich mało bo około połowy flakonika. Jednych i drugich) Nie mam talentu do słowa pisanego, dlatego sorry za chaotyczność ale mam nadzieję, że mniej więcej zrozumiecie o co mi chodzi. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 20 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2011 zdaje się że jak się długo używa to się potem kumulują i może dlatego przestają działać i niby trzeba zrobić 2 tygodnie przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Icio Napisano 21 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 ale stosuje je tylko na ciało (za uszami i policzkach) więc codziennie je przecież zmywam z siebie. Pozatym nawet jeśli sotosował bym na ubranie to co 3-4 dni znieminam koszulki......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 a może Twoje otoczenie przywykło do fero i przestało reagować? Zrób sobie przerwę w stosowaniu i sprawdź efekty po ponownym wznowieniu nakładania fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:N1kIKyuO6U8J:www.articlesbase.com/relationships-articles/pheromone-cologne-overdose-and-buildup-196195.html+pheromones+build+up&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a&source=www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Icio Napisano 21 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Czyli wychodzi na to, że wchłoneły się w moją skóre he nie sądziełem, że coś takiego jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi