tom10 Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 mam 14. jestem chlopakiem. chcialbym by dzialalo to przedewszystkim na kolegow by byli bardziej sympatyczni i by dziewczyny za mna sie ogladaly i zagadywaly. fajnie by tez bylo gdyby nauczyciele byli bardziej hojniejsi i podciagali oceny co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 29 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2011 chikara byla by najlepsza w twoim przypadku ,o tego mozna dolaczyc npa ale jeseli przedawkujesz npa k moze byc odwrotnie jak myslisz ja stosuje npa minimalne dawki tylko zwilzam palec i aplikuje pod nos albo na wlosy ,kilka razy przesadzilem no i jakos sam sie nawet stalem agresywniejszy do kolegow ,trza ostroznie z tym wynalazkiem , a pozatym troche za mlody jestes by sie w to bawic ale jak woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 22 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2011 W twoim przypadku trudno powiedzieć, bo masz burzę hormonów. Nawet nie wiadomo jaki masz typ urody, charakter i jakich hormonów więcej. W tym przypadku to strzelanie w ciemno. Żebyś nie był stratny na kasie, to spróbuj P6 - będziesz postrzegany bardziej dorosło i dominująco. Młode dziewczyny lubią poważniejszych chłopaków. Możesz spróbować PHX, ale nie zadziała dobrze na kolegów. Jednak można kupić tanio próbkę PHX. Możesz też kupić NPA, jest tani i dobry. Nie wiem jak zadziała na kolegów. Możesz napisać do mnie na priv zanim coś kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi