doktorek37 Napisano 30 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Przenoszę do właściwego działu swoją przygodę z przed paru dni: "Po dwudniowej korespondencji umówiliśmy się w lokalu. Atrakcyjna 30-latka. Na początku rozmowy zadeklarowała, że interesuje ją poważna znajomość a nie przygoda. Więc taki żonaty facet jak ja nie ma szans. Z przyjemnością porozmawia, ale na tym koniec... A wieczorem mail - że chyba zmieni swoje oczekiwania i nasze spotkanie będziemy wspominać w innych okolicznościach. A wszystko przy wspomaganiu zacnej mieszanki NPA plus BTB." Ale postanowiłem kontynuować swoje eksperymenty. Wczoraj spotkałem się z kolejną nieznajomą. Sympatyczna 40-latka. Rozmowa miła, sympatyczna... Wyraźnie zainteresowana rozmową i rozmówcą. Po spotkaniu wysyłam sms-a o wyraźnie seksualnym charakterze. Temat podjęty bez pudła. Już wiem jakie pozycje proponuje na początek naszego następnego spotkania. BTB plus NPA - jestem jego niewolnikiem. Polecam, sami spróbujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 30 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2011 W imieniu wszystkich pozostałych forumowiczów i moim proszę o więcej takich relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi