polon123 Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Który z feromonów wybrać na początek aby zostać zauważonym w towarzyskie i zwiększyć zainteresowanie kobiet co do mojej osoby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
compaqboy Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2011 ciężka sprawa. Jedni chwalą BTB inni NPA, jeszcze inni Pheromax. Zależy od człowieka. Ja osobiście miałem the edge, npa i pheromax i najlepiej działał na mnie ten ostatni. The edge podobalo sie kobietom z uwagi na swój zapach ale żadnych reakcji nie zauważylem, npa nie działało na mnie i na nie. Po phx miałem lekką fazę a i kobiety trochę inaczej sie zachowywały. Ale nie myśl że jak się spryskasz fero to od razu będziesz w centrum ich uwagi. Wygląd zewnętrzny, ładne perfumy, i pewność siebie----podstawa. Do tego czyste buty Może to śmieszne ale kobiety zwracają na to dużą uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Na początek polecam NPA lub Pheromax, albo jedno i drugie I słuszna uwaga kolegi, że o wygląd trzeba dbać jak i o zachowanie się, to podstawa.... i czyste buty hehe ;D Co do NPA to zwiększa jeszcze pewność siebie, po Phx aż takiego kopa nie zauważyłem (oczywiście chodzi o działanie na mnie) bo na innych działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Tak jak wyżej, ja najbardziej zauważalne efekty miałem po PHX, ale musisz sam popróbować, możesz zamówić próbkę PHX i poprosić o próbkę The Edge, wtedy będziesz miał porównanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 możesz zamówić próbkę PHX i poprosić o próbkę The Edge, wtedy będziesz miał porównanie!\ Mi się wydaje, że tych produktów nie można porównywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 Dlaczego nie? Możesz rozwinąć swoją myśl? Ja uważam że oba się sprawdzają, ale każdy działa trochę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi