FERUS Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 hej mam takie pytanie czy to prawda, że brunetki nie lubią opalonych brunetów bo ciągle od 15 lat trafiam tylko na blondynki czy to tak jest pozdrawiam marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redcherrylady89 Napisano 13 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2011 Hej, ja jestem opaloną, niebieskooką brunetką i wolę zdecydowanie opalonych brunetów...zwłaszcza z brazowymi oczami;) Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu wymarzonej brunetki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobek2009x Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 A jestes naturalna brunetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianek Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 ja pie888ole co za temat, ile wy macie lat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2012 ja pie888ole co za temat, ile wy macie lat?? Z takim słownictwem i podejściem, chyba pomyliłeś forum. Jeśli ci temat nie odpowiada, nie wchodź i nie wnoś tu chamstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianek Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 ja pie888ole co za temat, ile wy macie lat?? Z takim słownictwem i podejściem, chyba pomyliłeś forum. Jeśli ci temat nie odpowiada, nie wchodź i nie wnoś tu chamstwa. Chciałem wiedzieć ile oni mają lat bo po prostu dziwią mnie głupie pytania zadawane na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianek Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 ja pie888ole co za temat, ile wy macie lat?? Z takim słownictwem i podejściem, chyba pomyliłeś forum. Jeśli ci temat nie odpowiada, nie wchodź i nie wnoś tu chamstwa. Chciałem wiedzieć ile oni mają lat bo po prostu dziwią mnie głupie pytania zadawane na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariel9 Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Wg. mnie też dziwny temat, bo nie da się tak powiedzieć i to zależy od osoby, a nie tego czy jesty brunetką Ja np. jestem brunetką z ciemnymi oczami i karnacją półciemną i wolę również ciemnych brunetów, ale teraz oszalałam dla szatyna z niebieskimi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Za dużo nie szalej bo możesz się przejechać używaj rozumu a nie wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariel9 Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Nie poleciałam na jego wygląd jeśli o to Ci chodzi Mastif... Tylko na to "coś", nie umiem powiedzieć co... I łatwo mówić nie szalej, jak już wariuję :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Nie poleciałam na jego wygląd jeśli o to Ci chodzi Mastif...Tylko na to "coś", nie umiem powiedzieć co... I łatwo mówić nie szalej, jak już wariuję :o Jak juz wariujesz to nic nie pozostało jak go zaatakować Chwyjdz go przypadkowo za kolano jak będziesz mieć jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariel9 Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Hahaha Właśnie nie umiem, przy Nim jestem bardzo wstydliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 To się przełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Jestem brunetką i nie wyobrażam sobie nic lepszego niż opalony brunet Z niebieskimi oczami w dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Jestem brunetką i nie wyobrażam sobie nic lepszego niż opalony brunet Z niebieskimi oczami w dodatku. I na to konkretne działo armatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocica Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Jako ciemniejsza z wyglądu i charakteru potwierdzam... że swój ciągnie do swojego.. a temat ... oczywiście na kilka działów niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi