batek Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Chciałem opisac i poradzic sie was na temat tych fero. Dzisiaj postanowiłem przetestować PH, rano zamoczyłem patyczek posmarowałem szyje(z obu stron) i nadgarstki, przykryłem perfumami Adidas active bodies, pojechałem do miasta do drukarni, kolejka byla duza wiec trochę się nastałem a za mną stało 5 kobiet, z moich obserwacji wynikło ze nic szczególnego sie nie dzieje, troche zwątpiłem. Po powrocie do domu zamoczyłem jeszcze raz, poprawiłem na szyi i nadgarstkach psiknąłem perfumami i wybrałem sie do fryzjera, Pani fryzjer zawsze cos tam zagadywała ale rozmowa sie nie kleiła za bardzo, dzisiaj po kilku minutach Pani fryzjerka rozgadała sie ze szok, pytała o duzo rzeczy (nie dała czasami mi dojsc do słowa:D ) i zauwazylem ze czesciej patrzy mi w oczy.. hymm i nie jestem pewien czy to zasluga PH, moze zle stosuje ? za mało lub za duzo? co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
compaqboy Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Może to być zasługa fero ale nie musi. Na mnie na przykład jedynie działa phx i zauważam jakieś reakcje ze strony płci przeciwnej. Ale nie wierz że jest to coś cudownego. Myślę że fryzjerka miała po prostu lepszy dzień, a że poczuła fero to może bardziej sie otworzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 22 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Nic nie sądzimy po jednym razie. Testuj dalej i sam wyrobisz sobie zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batek Napisano 26 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 testowałem jeszcze kilka razy,jedyne co zauważyłem to wieksza pewność siebie..niestety na razie jest po testach-wczoraj był mały wypadek z fero, podczas aplikowania trąciłem próbkę i cała zawartość znalazła się w zlewie ;/ zastanawiam sie czy warto jeszcze raz kupić fero tylko tym razem normalne, a nie próbkę i czy dalej Pheromax czy coś innego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Może spróbuj teraz NPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batek Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 więc zamówiłem PH 14 ml-mam go od wrzesnia, zaczolem testowac w szkole ale od poczatku wrzesnia -zero efektow.... mieszałem z NPA zmieniałem dawki(chociaz cięzko jest wiedziec ile sie pskinęło dokladnie), jedyne co zauwazylem to wieksza pewnosc siebie po NPA.. mam do dyspocyji: PH, 5 ml NPA, 2x probka CHIKRY... co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Pewność siebie to też już jakieś osiągnięcie Ale może po prostu za dużo oczekujesz? Co to znaczy zero efektów dla Ciebie? Bo zawsze powtarzamy że to nie jest tak że nagle laski zaczną same za Tobą latać, bez Twojej inicjatywy fero nie zrobią nic..a te historie że nagle wszyscy spoglądają itp...moim zdaniem to jest tak że ludzie zawsze spoglądają na ulicy, w sklepie, w autobusie i jak się będziesz uśmiechał to oni też to odwzajemnią. Niestety często jest tak że ludzie dopiero po użyciu feromonów zaczynają się rozglądać i szukać na siłę jakichś efektów i jak jakaś dziewczyna się do nich uśmiechnie to myślą że to feromony i potem to tak pięknie opisują na forum. Feromony działają bardziej dyskretnie, spróbuj zacząć rozmawiać z kobietami i sam przejmować inicjatywę a dopiero wtedy zobaczysz jakieś efekty! Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym testowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batek Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 nie oczekuje że będą rzucac mi sie w ramiona ale np. podczas rozmowy z dziewczyną bardziej była otwarta i zainteresowana mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 Nie bardzo wiem co mam Ci poradzić, ja stosuję albo mix BTB+NPA albo samo PHX i zauważalne efekty zawsze są, ale szkoła to szkoła, może spróbuj potestować na bardziej neutralnym terenie...albo zrób sobie małą przerwę w fero bo może nie zauważasz efektów. Jak zrobisz kilka dni przerwy to będzie Ci łatwiej ocenić czy jest jakaś różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi