ucizze Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 22 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2011 PHX +BTB. Chikara jest zapachowa. Dla mnie osobiście śmierdzi olejkiem do opalania taniej polskiej firmy zmieszanym z potem uprażonym na słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ucizze Napisano 22 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Właśnie czekam na PHX mam nadzieje na próbki może dostane BTB. Ale na początek nie bede mieszał mam nadzieje że szybko znajdę dawkę PHX dla siebie Może macie jakieś sprawdzone dawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 22 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Nie ma próbek BTB. Możesz dostać Chikarę, albo The Edge lub Precepction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ucizze Napisano 23 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 a co sadzisz o dawkowaniu? Jakie najlepsze? I myślę że nie będe mieszał na pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Ja stosuję 3 maznięcia patyczkiem od próbki PHX i 2 - 3 krople BTB na kości policzkowe i przy uszach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ucizze Napisano 23 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Czyli tez dostane taki patyczek? jak zamówiłem duzy flakonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melexx Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Jak dla mnie również PHX + BTB się sprawdza. Kiedy stosowałem je osobno nie widziałem jakiegoś wyraźnego efektu natomiast w konfiguracji 0,5 kropli PHX i 2 krople BTB do dla mnie idealny mix Proponuje na początek zamówić próbkę PHX do BTB. Jeśli Ci się spodoba to potem zawsze możesz kupić cały flakon no i na pewno tez jakiś gratis dostaniesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Czyli tez dostane taki patyczek? jak zamówiłem duzy flakonik Raczej nie dostaniesz,musisz sam kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Czyli tez dostane taki patyczek? jak zamówiłem duzy flakonik Raczej patyczek Ci będzie zbędny. Przy flakonie masz wygodną aplikacje, możesz psiknąć, albo tak jak ja odkręcam, zatykam nadgarstkiem i to rozcieram na szyi, jakoś tą metodę wolę bardziej niz używanie tego "psikacza" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi