Krizzz Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Siemano wszystkim. Mam zamiar zaczac przygode z feromonami. Troche tu poszytalem i mysle ze na poczatek wybiore NPA bo zalezy mi glownie na uwodzeniu. I treaz moje pytanie na poczatek lepiej kupic 5ml i spokojnie przetestowac? Jak nie przypasuja to wybrac inne? Czy odrazu 15ml bo taniej wyjdzie a pewnie i tak zostane przy tych jesli chodzi o uwodzenie? Czy lepszy bedzie pheromax do niezobowiazujacych przygod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egocentryk Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 ja kupilem 5ml NPA i korzystam juz z 3 miechy z tego... na mnie w ogole nie dzialaja wiec ciesze sie ze nie kupilem wiecej. wniosek - na próbe lepiej mniej kup, zebys nie zalowal potem. a 15 ml to juz naprawde meeega duzo teraz mysle o przetestowaniu PHX zanim ostatecznie skresle feromony z mojego zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krizzz Napisano 26 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Moze zla dawke dla siebie stosujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egocentryk Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 probowalem rozne dawki i to samo, wiec nie wiem jaka dawka jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Kup na początek próbkę PHX i NPA 5ml. Albo kup normalny PHX i poproś o próbki The Edge (perfumowane NPA). Ja po The Edge nie widziałem żadnych efektów. Najlepiej u mnie się sprawdza mix PHX + BTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krizzz Napisano 26 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 a za te probki sie placi czy daja za free? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egocentryk Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 za free dorzucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi