Troff Napisano 24 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2011 Witam. Mam na sprzedaż NPA i BTB, w wersji męskiej. W obu wypadkach jest to nieco ponad 2/3 (dwie trzecie) pojemności butelki, czyli całkiem sporo Sprzedaję, bo zwyczajnie ich nie używam i nie są mi już potrzebne. Jeśli jest ktoś zainteresowany, to proszę o propozycje cenowe na PW. Możliwość sfinalizowania transakcji poprzez allegro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Troff Napisano 6 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Nadal aktualne. Kilka razy od tamtej pory użyłem BTB, ale nadal jest dużo, prawie 2/3 butelki. Oddam za 100 zł, NPA+BTB. Proszę się nie targować, bo cena i tak jest super. W razie zainteresowania proszę o PW ze swoim numerem gg ew. numerem telefonu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
compaqboy Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 ile za samo BTB???Masz jakiś dowód że ferro jest oryginalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 jakiś paragon by się przydał jeżeli kupowałeś na feromony.pl to jest numer zamówienia w detalach konta i tam co się zamawiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matix88 Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 ja mam nowe BTB jeszcze w foli (dostaje sie w niej kupujac) na feromony.pl kupowałem z chęcią sprzedam za 170zł i ja pokrywam koszty przesyłki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messt Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Ile za npa? Aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi