razel89 Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Witam . Tak czytam i czytam o tych feromonach . Ale doszłem do wniosku że spróbuje I teraz moje pytanie. Od jakiego zaczać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 To zależy, co masz na celu osiągnąć Podryw, czy ogólnie lepsze dogadywanie nie koniecznie z kobietami ;P Powiedz dokładniej jaki masz cel, a na pewno ktoś Ci tutaj pomoże, albo zawsze można napisać maila do feromony.pl też dobiorą Ci odpowiedni produkt/produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 No więc właśnie, jak na podryw to polecam PHX lub NPA, a jeśli chcesz feromon socjalny to BTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razel89 Napisano 24 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 A mam pytanie jeśli pale czy coś wtedy to negatywnie wpływa?? I czy tylko same feromony czy perfumem też moge sie popsikać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 A mam pytanie jeśli pale czy coś wtedy to negatywnie wpływa?? I czy tylko same feromony czy perfumem też moge sie popsikać? Wydaje mi się, że palenie w żaden sposób nie wyklucza używania feromonów. Feromony koniecznie przykryj własnymi perfumami. Zależy jak kto odbiera fero jedni je wyczuwają (zapach potu) inni w ogóle go nie czują. Oczywiśnie dobre perfumki do przykrycia to podstawa, nikt nie chce śmierdzieć potem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razel89 Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 A mam takie pytanie który lepszy NPA czy BTB ?? I mam jeszcze jedno co to znaczy zmieszac z wlasnymi perfumami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 A mam takie pytanie który lepszy NPA czy BTB ?? I mam jeszcze jedno co to znaczy zmieszac z wlasnymi perfumami ?? To zależy co chcesz osiągnać. NPA bardzo dobry na podryw (dziewczyny to lubią) ;D Jeżeli chodzi o BTB to feromon społeczny i na podryw raczej bardzo się nie nada Zmieszaćz własnymi perfumami to znaczy, że dolewasz fero bezpośrednio do flakonu z perfumami i nie musisz stosowac najpierw fero i puźniej przykrywać perfumami, bo fero się połączy z perfumami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Ja stosuję oba na raz, wtedy efekt jest powalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 No jeżeli chodzi o miks no to spoko, bo samo BTB na podryw raczej nie Ja na następny miesiąc już BTB będę miał to miks z PHX to jest dopiero mieszanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razel89 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 uzywam PUMA urban motion i raczej nie da sie tego odkrecic a co myslici o Chikara ?? może zamiast npa to kupie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Mając do wyboru NPA i Chikare wybrałbym NPA. Chikare miałem próbkę, ale efektów zbytnio nie zauważyłem po NPa wręcz przeciwnie a NPA + PHX odlot zawsze mozesz "napsikać" perfum do atomizera i dolać fero do tego sposobów jest wiele trzeba pokombinować ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Jak to było wspomniane wczesniej, same Chikara to bardziej feromon społeczny by sie lepiej czuć w towarzystwie. Najlepsze są mieszanki, to wiadomo nie od dziś Chikara z NPA to juz co innego, BTB z NPA to też co innego a PHX z NPA to wiadomo co . Sam mialem probke Chikary i stwierdzam, że jest dobry do tego, by druga osoba czuła się lepiej w twojej obecności i była bardziej ufna i otwarta. Stwierdzam, że w pojedynke The Edge daje lepsze efekty. Same Chikara do podrywu sie nie nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razel89 Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 a jak nałoze fero normanie sam a potem sie spryskam perfumem czy cos to da?? czy tak sie nie powinno robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Tak właśnie fero stosuje większość ludzi, wcierasz feromony w szyję i ewentualnie nadgarstki i na to psikasz perfumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi