Roborafa12 Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Oj uważaj z tym Pheromaxem w szkole, to dość mocny kaliber Powodzenia i czekamy na relacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Warto racząć od samego przetarcia rurką od dozownika po odkręceniu flakonu, no ale jaką dawke zastosujesz to zdaj nam tutaj później relację Paco Raban BLACK XS - bezapelacyjnie przyda się do przykrycia fero Mega zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Każdą dawkę powinno się testować około tygodnia. Wydaje mi się, że za szybko zwiększasz dawkę, z dnia na dzień właścicie No ale kombinuj, aż osiągniesz zadowalające Cie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Ok dam lekko więcej i użyje lżejszy perfum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Dlaczego nie zaczynasz od pół psiknięcia? Dla mnie ta dawka dawała świetne efekty, myślę że więcej niż 1 psik o już za dużo, ale próbuj jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Ja robiłem podobnie, efekty są opisane w odpowiednich postach No ale nie na kazdego musi tak działać Fakt faktem, że dużo wcześniej sporo poczytałem o dawkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 No tak, problem polega na tym że człowiek się naczyta o dawkowaniu a potem i tak robi swoje Ja na samym początku byłem za bardzo tym wszystim podniecony i jak nie było spojrzeń przez pół godziny to zawsze myślałem że pewno za mało dałem i dorzucałem kolejną kropelkę, a to był błąd Z czasem trzeba się nauczyć jak działa fero, bo to nie jest tak że nagle kobiety się na Ciebie rzucą i nie będą wiedziały czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 29 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 29 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Ja bym więcej niż całego psiknięcia raczej nie stosował, pół powinno być optymalnie, poza tym pamiętaj że fero działają optymalnie może z 6 godzin a potem byś musiał ponowić aplikację, chociaż może już nie cała bo coś tam na skórze może jeszcze być. To tyle, przynajmniej u mnie to sie tak sprawdza! Pozdrawiam i opisuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Ja również więcej jak jednego psiknięcia bym nie stosował, no ale każdy szuka tej swojej optymalnej dawki Trzeba też pamiętać, że jeżeli udajesz się w jakieś zatłoczone miejsce dawka powinna być większa niż jeżeli np. zaprosisz dziewczyne do domu na ciasteczko i kawę, żeby pogadać. Sam nie stosowałem większej dawki niż 1 kropla pheromaxu i 1 kropla NPA przy wyjściu w "teren" W sytuacji sam na sam używam 0.5 kropli PHX na 0,5 kropli NPA i efekty są super Testuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi