Roborafa12 Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 To prawda, ja może bardziej sławny nie jestem, ale feromony mnie odmieniły. Jestem dużo śmielszy i bardziej przebojowy, różnica jest naprawdę zauważalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 6 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 No to nieźle, uważaj bo kobiety potrafią być zazdrosne oj potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 6 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 Heh no tylko pytanie, cz tą stronę założyła Ci jakaś dziewczyna, czy jakiś cłpa... jak podejrzewasz? Bo mam na ten temat dwa zdania z zależności ja są przypuszczenia ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 No więc jeżeli dziewczyna to nie ma się co dziwić Żadna dziewczyna nie lubi, jak się ją traktuje przedmiotowo i na pewno niedługo nawet te które teraz szaleją za Tobą będą Cię miały w d**** i tu nie ma co się dziwić ;P Wiadomo, że każda chce się czuć wyjątkowo i chce coś znaczyć dla Ciebie, a nie chce być przelotną przygodą, no chyba, że to te dziewczyny "lekkich obyczajów" które licza tylko na to, że =by je ktoś przelec*ał ;P Taka jest prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 Ja bym tak nie traktował dziewczyny, mam swoje zasady i uważam, że tak to można się pobawić z gumową lalą jak ktoś nie wyżyty hah ;P Za pare lat pewnie będziesz inaczej patrzył, na takie sprawy, teraz się mysli tylko o jednym ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Myślę, że zestaw max działa maksymalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi