julita30 Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Witam wszystkich! Strasznie podoba mi się jeden facet u mnie w pracy, problem w tym, że jest strasznie nieśmiały i od pewnego czasu "stoimy w miejscu", stad pomysł na feromony. Wczoraj zamówiłam próbkę pheromax, a dzisiaj od rana z niecierpliwością czekalam w pracy na kuriera Szczerze mówiąc nie do końca wierzyłam, że to zadziała, ale stwierdziłam, że warto spróbować. Przesyłka dotarła ok 10 i oczywiście od razu musiałam zacząć testowanie I jestem w szoku Oczywiście pozytywnym Fakt, jestem atrakcyjną kobietą i jakośc nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania ze strony męskiej, ale dzisiejsze kilka godzin w pracy było poprostu niesamowite Coś mi się wydaje, że pheromax zadomowi u mnie znacznie dłużej. A tak w ogóle to od kilku dni czytam to forum i powiem szczerze, że jestem w szoku, że wypowiada się tutaj tak mało kobiet A skoro panów tutaj bardzo dużo może któryś z Was podpowie mi jak Wam dac do zrozumienia (nie słowem), że jestem zainteresowana bliższą znajomością ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Mowa ciała kobiet, tego jest pełno w necie i często kobiety nieświadomie dają nam takie znaki. Poczytaj, żebyś Ty świadomie je dała Bawienie się włosami, nieśmiałe słodkie spojrzenia... to po prostu na nas działa ) Ale najczęściej wystarczy być sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tesfer Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Wam dac do zrozumienia (nie słowem), że jestem zainteresowana bliższą znajomością ??? Jeżeli facet jest nieśmiały, to co byś nie robiła, on tylko będzie się co najwyżej uśmiechał... Po pracy może będzie się zadręczał, jak to spaprał, jaka miał okazje i jej nie wykorzystał...ale i tak nic mu to nie da, bo następnego dnia znów będzie bierny. Tacy ludzie nie chcą brać odpowiedzialności za podryw, bo uważają, że nie podrywając unikną rozczarowań wynikających z ewentualnych niepowodzeń. W takiej sytuacji Ty musisz przejąc inicjatywę i mu wprost zaproponować jakieś spotkanie po pracy...zawsze można wymielecie jakiś pretekst. Pozdrawiam, Tesfer Ps. faceci nie mają tak dobrze rozwiniętej umiejętności czytania mowy ciała jak kobiety...i dla tego do faceta należy mówić wprost... a nie tak jak Wy to macie w genach, jakimiś pól słówkami. Unikniesz wtedy rozczarowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2011 Może powinnaś z nim dużo rozmawiać, żeby cię poznał i się ośmielił. Jak już będziecie lepiej się znać na polu prywatnym, czasem delikatnie na moment połóż swoją dłoń na jego słoni, usmiechnij się do niego patrząc mu w oczy. Spytaj któregoś razu czy jest w związku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trasti7 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 albo smialo idz na calosc i zrob piewrwszy krok, faceci to lubia poprostu sproboj Perfumy Love & Desire z feromonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianaladyn Napisano 15 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2013 jest dużo opracowań książkowych na temat mowy ciała i tam warto sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyzak7 Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 Też wydaje mi się, że to Ty powinnaś przejąć inicjatywę. Daj mu do zrozumienia, że jesteś nim zainteresowana, może wtedy weźmie pałeczkę w swoje ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deborka Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Też myślę, że to Ty powinnaś coś zadziałać. Skoro facet jest nieśmiały, to nie ma co liczyć na krok z jego strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greq Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Umów się z nim na "koleżeńską" kawę. Jak zobaczy, że "nie taki diabeł straszny" to się wyluzuje, nabierze pewności i przejmie inicjatywę. On myśli, że nie ma u Ciebie szans, pokaż, że się myli. A może Ciebie właśnie pociąga ta jego nieśmiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deborka Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Umów się z nim na "koleżeńską" kawę. Jak zobaczy, że "nie taki diabeł straszny" to się wyluzuje, nabierze pewności i przejmie inicjatywę. On myśli, że nie ma u Ciebie szans, pokaż, że się myli. A może Ciebie właśnie pociąga ta jego nieśmiałość Smile Wydaje się to być dobrą radą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Historia jakoś dalej się potoczyła? Jak wrażenia po stosowaniu Feromax? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi