KRISTOFF Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Jakie macie doswiadczenia z tym produktem ? czy to wogole dziala i jak na siebie i jak na innych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 jakaś nowość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 również nie słyszałem o tym produkcie. . . ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 to taki produkt oparty na oxytycynie, z dodatkiem androstenonu i androsteronu, typowy na wzbudzenie zaufania, można kupić na Love Scent. Co do działania to nie wiem, bo nie testowałem, ale zastanawiam się nad zakupem w przyszłości, póki co niestety mam inne wydatki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi