KRISTOFF Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Witam czy mozecie powiedziec jak dziala chikara na wasze kobiety i na was czy ktos wyrwal laske na to ? Dodam ze to hyba najlepsze feromony dla mnie poniewaz naturalnie wytwarzam mnostwo testosteronu i kiedy uzywam innych fero ludzie sie izoluja kiedy nie uzywam niczego to sie mnie boja a z chikara jest to moje naturalne fero stlumione i wtedy chikara dziala pozytywnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PheroNewbie Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Generalnie chikara to feromony społeczne, stosowane solo nadają się np.do wyjścia ze znajomymi do kina. Wg mnie działają dużo lepiej stosowane razem z NPA albo PHX. Wiadomo, że taki mix się nadaje na podryw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRISTOFF Napisano 7 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Feromony spoleczne moze i sa ale moim zdaniem dzialanie ich jest lepsze bo ludzie mnie sie nie boja i patrza z ciekawoscia tzn laski a po pheromaxie i npa w roznych dawkach ludzie czuja sie niepewnie boja sie czegos rozumiesz ludzie boja czuc sie niepewnie wola czuc sie rozluznieni tak mi sie wydaje ,zreszta na mnie chikara dziala tez ze jestem seksualnie podniecony to raz dwa moja koncentracja jest lepsza pamiec tez lepiej mi sie spi nie wiem co w tym jest ale nawet szybciej pisze ?dodaje speedu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi