Dolores12 Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2011 Zdaję niedługo egzamin na prawo jazdy,już 8 raz:( Myślicie że fermony pomogły by mi uwieść egzaminatora i zdać?Może macie jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Mogą pomóc, ale nie muszą. To też zależy od twoich umiejętności jazdy i wrażliwości instruktora na fero i twoje wdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowokator Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 http://ferum.pl/rm-i-zdane-prawko-t1938.html O to moj post po zdanym prawku. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolores12 Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 Umiejętności mam inaczej instruktor nie dał by mi papierka:)Poprostu mam pecha i trafiam na surowych egzaminatorów którzy tylko szukqją do czego by się przyczepić.Kupiłam sobie Pheromax,mam nadzieje,że pomoże:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowokator Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 tylko nie nakladaj duzo, auto to przestrzen zamknieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agnieszka3201 Napisano 24 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2012 A co jeśli egzaminatorem okaże się kobieta? Znajoma miała taki problem. Nie wiedziała jak w takiej okazji się zachować - poszła na egzamin speszona. Ale i tak zdała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi