duch Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2012 Hej mam takie pytanie. Właśnie zamówiłem próbkę pheromax i jestem ciekaw na ile aplikacji mi to wystarczy. 1 ml to ile kropel czy ile muśnięc patykiem ? Dzieki pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kago Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 wątpię, żeby ktokolwiek to liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 10 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2012 Próbka Pheromax starcza na ok. 10 aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satyrias666 Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 1 aplikacja to przetarcie patyczkiem z próbki tudzież wytarcie go do sucha o szyję czy przechylenie fiolki na palec i roztarcie tego ? BTW. próbkę się ciężko obsługuje, a dokładniej ciężko wychodzi zatyczka i trzeba być bardzo ostrożnym aby se paluchów nie uciapkać, bo może okazać się to naszą jedyną aplikacją na tę chwilę [; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaq Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 ja też zaczynam, tutaj więcej na temat dawek, co jest ile itd. I opis mojego pierwszego użycia! pozdrawiam http://ferum.pl/watpliwosci-dotyczace-dawek-t2970.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi