sidzej Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 Witam! Zdecydowalem się wrocic do zabawy z feromonami, wczesniej mialem okazje stosowac the edge ale nie czulem jakis niesamowitych efektow. Zastanawiam sie co wybrac, w gre wchodzą BTB, phx i phx oxycotin. Panowie co polecacie z wlasnego doswiadczenia, dodam ze w tej chwili stac mnie na zakup tylko jednego feromonu ale zostalo mi jeszcze troche edge. Nie mam jakis specjalnych problemow w kontaktach z kobietami czy ogolnie z ludzmi ale chcialbym czuc sie troche pewniej i zwracac uwage kobiet na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NomoreF Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 Zdecydowanie polecam PHX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 Polecałbym PHEROMAX Oxytocin. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 6 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2012 Jak wyżej PHX Oxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi