podrywaczek Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Inne pytanie : Okej, właśnie dziś zamówiłem pheromax próbkę 1ml i powinna do mnie dojść w środę. zamawiałem z www.feromony.pl Za bardzo nie wiem jak się zabrać za stosowanie. Mam 2 opcje: * mieszam z perfumą (3ml) + pheromax(1ml) i ile wtedy psików w jabłko adama? mój atomizer 4ml wypsikuję na ok 50 nacisków czy to dobra dawka? * 2 opcja sposób normalny i tu też nie wiem jak się zabrać, otworzyć przechylić i to co zostanie na palcu to na jablko adama tylko i starczy + przykryć perfumem? proszę o odpowiedzi. który wg was sposób jest najlepszy ? i czy dobrze piszę z ilością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kago Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Jak nie chcesz trafić na podróbkę to kupuj na feromony.pl lepiej dodac pare zł i mieć pewnośc, że to oryg a nie jakaś dobra podróbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podrywaczek Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Ok mam kolejne pytanie. Chciałem zamówić na próbę próbkę 1ml Pheromax. Od razu chcę ją zmieszać z perfumem. Na forum czytalem posty ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Czy proporcja 1ml pheromaxa + 5-6ml perfumy będzie dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Proponuję stosunek 1:3. 1 ml Pheromax na 3 ml perfum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podrywaczek Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Boje sie zeby nie bylo za mocne i nie za slabe ) mozn sie ktos jeszcze wypowiedziec, bez znakow bo z tela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NomoreF Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Boje sie zeby nie bylo za mocne i nie za slabe ) mozn sie ktos jeszcze wypowiedziec, bez znakow bo z tela Ferum dobrze radzi. Proporcje 1:3 i jeden lub dwa psiki co 3-5 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podrywaczek Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Kolejne pytanie Jak wiadomo produkt przyjdzie mi w 1ml Teraz kwestia odmierzenia perfumu, strzykawka wystarczy? Oraz opakowanie no właśnie, nie mam atomizera, mam tylko opakowanie takie: pojemność ponad 30-40ml Aha no właśnie ile psikać? Raz chyba porządnie wystarczy w jabłko adama? Może to być perfum z np. playboya (chyba niebieski mam ) ? Czy lepiej trochę mocniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NomoreF Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 http://www.feromony.pl/akcesoria/atomizer http://www.feromony.pl/akcesoria/kroplomierz-zakraplacz-pipeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podrywaczek Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Okej, właśnie dziś zamówiłem pheromax próbkę 1ml i powinna do mnie dojść w środę. zamawiałem z www.feromony.pl Za bardzo nie wiem jak się zabrać za stosowanie. Mam 2 opcje: * mieszam z perfumą (3ml) + pheromax(1ml) i ile wtedy psików w jabłko adama? mój atomizer 4ml wypsikuję na ok 50 nacisków czy to dobra dawka? * 2 opcja sposób normalny i tu też nie wiem jak się zabrać, otworzyć przechylić i to co zostanie na palcu to na jablko adama tylko i starczy + przykryć perfumem? proszę o odpowiedzi. który wg was sposób jest najlepszy ? i czy dobrze piszę z ilością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi