saper1980 Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2012 Witam. Biorac pod uwage ze do klubu fitness ktorego chodze przychodzi wiele atrakcyjnych kobiet, chcialem zapytac jakie feromony najlepiej by sie sprawdzily w takim otoczeniu i w jakich ilosciach. Obecnie dysponuje Pheromaxem (obie wersje), BTB oraz NPA. Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 10 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2012 Pheromax to produkt, który najsilniej wpływa na płeć przeciwną, polecany jest szczególnie do uwodzenia. Można zacząć od jednego psiknięcia - zaaplikować je na nadgarstek, a następnie rozetrzeć na drugi nadgarstek i następnie obydwoma nadgarstkami przetrzeć z obu stron szyję. Następnie wszystkie te miejsca przykryć perfumami. Łączenie produktów polecane jest, gdy znamy działanie feromonów stosowanych osobno. Przy łączeniu należy stosować połowę standardowej dawki każdego z produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 1 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2012 skoro masz już feromony to ich użyj i sam oceń ja do klubu fitness stosowałem to co miałem pod ręką czyli The Edge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi