cuma Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Witam Posiadam w swoim asortymencie BTB, NPA i PHX Oxy. Który z tych najlepiej użyć na zajęcia, żeby mieć przychylność u wykładowców (płęć męska)? Zaczynam testy ogólnie, PHX posiadam od kilku dni, a z nim podobno łatwo przesadzić. Narazie testowane BTB i NPA z BTB (ale nie na zajęciach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Ja przeważnie używałem BTB + PHX. Nakładałem 2 krople BTB przy uszach i mazałem się 3 razy małym patyczkiem od próbki PHX (na policzkach przy nosie i grdyce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulczyckisebastian Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 ja używam btb ale chyba najlepsza jest oksytocyna. Użyłem btb przed lekarzem i alchemy, to taka pacjentka zaczeła mnie zaczepiać. A lekarz był niewiadomo jaki, wogóle nie był milszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymonparasol Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 zaczynam myśleć że feromony to efekt palcebo i jakieś 5 -10 pro działają na socjal. A takto nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi