grzechotnik Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 Zastanawiam się nad zakupem TRUST-a ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś testował,jak się sprawdził ?. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklech Napisano 6 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2012 Ja jestem w fazie testów i powiem Ci, że podobają mi się te feromony. Może nie są tak agresywne jak PHX ale bardzo subtelnie działają na otoczenie. Zauważyłem wśród współpracowników tak jakby większe zaufanie, czasami napomkną coś co powinni zostawić dla siebie. Dla mnie idealny feromon na co dzień. I ma fajny zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NomoreF Napisano 7 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2012 Tak jak napisał kolega. Nie są tak agresywne ale polecam je jak najbardziej. Zapach obłęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi