agaBorsohn Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 Witam, Jestem nowa na ferum, jednak mam pewną propozycję. Przed dokonaniem zamówienia na feromony.pl szukałam tu informacji o różnych feromonach, jednak z uwagi na to, iż chyba większość użytkowników ferum to mężczyźni, dość trudno było mi znaleźć info o wrażeniach kobiet po użyciu feromonów. Moja propozycja to stworzenie oddzielnych działów dla kobiet i dla mężczyzn Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Lepiej zmotywuj kobiety do opisywania swoich doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaBorsohn Napisano 7 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Może właśnie oddzielne miejsce na tak zdominowanym przez Panów forum by zachęciło Panie Mnie by zachęciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi