free1964 Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Witam ! Przeczytałem wiele postów i dalej nie wiem po jakim czasie od momentu aplikacji feromonów można kolejny raz sobie zaaplikować kolejną dawkę aby nie przedobrzyć. Byłbym wdzięczny za wszelkie porady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Feromony utrzymują się na skórze od 4 do 8 godzin, zależnie od produktu. Wiele zależy od środowiska skóry danej osoby. W ciągu lata należy spodziewać się krótszego okresu działania niż podczas zimy, ze względu na wyższą temperaturę otoczenia. Należy pamiętać, aby przed kolejną aplikacją feromonów zmyć poprzednią dawkę wodą z mydłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 mozna aplikowac tez na wlasy badz ubranie ,fero duzo dluzej sie utrzymuje ale i moim zdaniem dzialnie jest troche slabsze ,cos za cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi