Mikado Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2012 Witam i proszę o radę. Spotykam się już jakiś czas z mężczyzną, jednak nasz związek utknął w pewnej fazie, która zdaje się nie mieć końca. Takie bycie razem ale jednak nie do końca. Uważam że moj partner na obecnym etapie potrzebuje jakiegoś bodźca i postanowiłam poczarować trochę z feromonami . Mam jakieś tam doświadczenie z Pheromax i BTB ale nie w aktualnej sytuacji. Sam Pheromax nie sprawdzał się szczególnie (być może stosowałam go zbyt oszczędnie?) dopiero w połączeniu z BTB można zauważyć efekty. Zastanawiam się czy powinnam zastosować pheromax woman z BTB czy też pheromax i NPA. czy NPA w wersji dla kobiet posiada również ten charakterystyczny zapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Nie polecamy łączenia Pheromax z NPA lub The Edge, gdyż są to mocne produkty i łatwo o aplikację o nadmiernym stężeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi