madziusia02 Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Witam, Proszę o pomoc. Od ponad 3 tyg stosuję NPA i one wogóle na mnie nie działają, czy to możliwe ? dodatkowo mam Phx i nawet stosując razem z NPA nic się nie działo ;( Jestem młodą świadomą swojej atrakcyjności kobietą, niestety chyba zbyt nie śmiałą. Dlatego kupiłam feromony, ale z każdym dniem ich stosowania tracę , że tak powiem zapał, który miałam kupując i wyczekując kuriera.. Nie wiem jak mam sobie to tłumaczyc, dlatego proszę o jakąś pomoc, by tak jak inni cieszyc się z tego jakie są niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 na pewno to dziala ale feromony nie dizalaja na ciebie tylko na osoby w twoim otoczeniu , no moze npa podnosi pewnosc siebie . i zapewne za bardzo liczysz na dzialanie tych fero . troche inicjatywy z twojej strony tez powinno byc ,i zapomnij wogole ze ich uzywasz a dzialanie samo sie pojawi . ja stosuje feromony ok 5 lat i moge strwierdzic teraz ze juz na mnie nie dzialaja .a jak dzialja to zadko . pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madziusia02 Napisano 12 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Dzięki, w takim razie, będę cierpliwie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 na mnie kobiece foromony dzialaja fantastycznie ,kiedys stojac w parku z kolegami odczlem cos dziwnego obucilem glowe a okolo 10 metrow odemnie staly 3 dziewczyny jedna z nich nie byla zbyt atrakcyja ale najbardziej przykula moja uwage .napisze jeszcze ze wial troszke mocniejszy wiatr i moglo przyciagnac feromony .a tym bardziej dziwne ze wogole jej nie widzialem stalem odwrucony do niej tylem , zapach mnie przyciagna i tez zwruzilem swwoja uwage na jej podejcie .poprostu widzialem ze testuje fero i sprawdza zachowanie ludzi . wiem bo sam tak robilem . moze sie myle w tym wwszystkim ale ze stosuje juz 5 lat feromony , to troche o ich dzialaniu wiem najbardziej mnie denerwuja aktywwizatorzy ,oni czesto uzywaja feromonow w sprzedazy raz sie nadzialem na takiego oszoloma. tylko ze po jakis 15 min szczailem ze ma na sobie fero .jebaniec jeden kase stracilem na jakies g**no ale nic doswiadczenie sie trafilo i heya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes77 Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Stały trzy dziewczyny a ty akurat wiedziałeś która używa feremonu żenada "co za logiczna reklama" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Na mnie niektóre damskie feromony nie działają. Kupiłem mojej kobiecie Relationship Magic i nie wywierały na mnie żadnego wpływu. Za to woda jakiej używa działa na mnie silnie podniecająco. To Hugo Boss - Femme. Za to kiedyś spotkałem moja starą koleżankę w sklepie. ja użyłem fero i ona musiała też. Po prostu po buziaku na przywitanie i chwili rozmowy, kręciło mi się w głowie, ona na mnie strasznie działała i cały czas się dotykaliśmy rękami, niby przyjacielsko, i buzie nam się nie zamykały. Szok. Nie wiem co ona użyła. Może jak ja kiedyś potkam, to zapytam i może zechce mi zdradzić. To było naprawdę niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madziusia02 Napisano 14 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Czekam, czekam i wciąż nic .. Naprawdę! Ale jeszcze próbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Małgosia Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Witajcie Ja mam podobne doświadczenia z Pheromax, mam wrzżenie że nie potrafię tego stosować i że to poprostu wcale nie działa. na pewno są tacy, którzy mają inne zdanie na ten temat więc może mi doradzicie? Jaka dawka i gdzie dokładnie stosowana powinna zadziałać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi