ramzes77 Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Witam Przeczytałem parę wątków o feromonach i mam co do ich skuteczności duże wątpliwości np Czy coś co pachnie jak pot może uwieść kobietę, lub zwrócić w pozytywnym znaczeniu jej uwagę. Skoro fero jest maskowane perfumą jak go można wyczuć. Facet na którego nie zwracają uwagę kobiety jest dla nich nie atrakcyjny po wylaniu na siebie feromonu nagle staje się dla nich przystojniakiem. Według mnie chodzi tu tylko o kasę przez wykorzystywanie ludzkiej naiwności. Ps. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem lecz takie są moje odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Percepcja feromonów nie ma nie ma nic wspólnego z tradycyjnym zmysłem węchu. Organem odpowiedzialnym za odbiór feromonów jest narząd nosowo-lemieszowy (z łaciny organum vomeronasale VNO). VNO bezpośrednio zamienia lotne sygnały zapachowe na odpowiednią reakcję w organizmie. Feromony pobudzają narząd lemieszowy i wywołują w organizmie automatyczne, niekontrolowane zachowania reprodukcyjne oraz socjalne. Neurony VNO są silnie powiązane z ośrodkami kontrolującymi funkcje behawioru seksualnego i układu rozrodczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimek Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 fero przekazuja stany emocjonalne miedzy ludzmi (przede wszystkim podniecenie). Pod wplywem podniecenia kobieta/mezczyzna postrzega dana osobe jako duzo bardziej atrakcyjna. Kiedys grubsza dziewczyna mnie tak nakrecila, ze gdybym byl sam na sam z nia, nie bylbym w stanie uzywac mozgu, tylko bym sie na nia rzucil. w tamtym momencie miala 9/10, mimo ze nie przepadam za puszystymi paniami. Jedni sa bardziej podatni na fero inni mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 WitamPrzepraszam jeśli kogoś uraziłem lecz takie są moje odczucia. skąd te odczucia?? testowałeś coś czy tak Ci się wydaje?? kiedyś spróbowałem z próbką Pheromaxa. byłem zadowolony i aktualnie stoi u mnie The Edge, duży Pheromax, RM... myślę że podejście do tematu ma tutaj duże znaczenie. spotkać można się z poszukiwaczami cudownego środka. takiego który zrobi robotę. takiego niema. dla mnie fero to element czegoś większego. pomagają zrobić dobre wrażenie ale dalej muszę polegać bardziej na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 A ja do tej pory podchodziłam z dystansem do feromonów DO DZISIAJ ale od początku Moim pierwszym zakupem było pheromone essence. Naczytałam się wiele pozytywnych opini. a tu.... lipa. Jestem bardzo dważną osobą, kontaktową, ale przez mężczyzn byłam traktowana jak przyjaciółka. Więc... pomyślałam o copullins Taaaka ze mnie cwaniara Niestety pheromone essence nie zdał ezgaminu. Byc moze dlatego, że feromony dominacji mam swoje, naturalne Moim kolejnym zakupem było alchemy i tu też była lipa... do dzisiaj Usiadłam dziś w kościółku obok mężczyzny lat: ok 14 Ten chłopak normalnie się skręcał całą mszę. Cały czas się na mnie gapił a pod koniec mszy stał ze skrzyżowanymi nogami Więc chyba trafiłam z dawką: 14 kółeczek po prawej, 14 po lewej i trochę na nadgarstki No i teraz Panowie.... MAM WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 skąd jesteś? jeśli z moich okolic to zaczynam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 skąd jesteś? jeśli z moich okolic to zaczynam się bać skąd bym nie była to i tak dorwać Cie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 inaczej-Ty powinnaś się bać;p otoczona feromonami rozkochasz mnie i już nie odpędzisz. a zły ze mnie gość. w przedszkolu moim ulubionym zajęciem było targanie koleżanek za warkocze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 po to zakupiłam feromony.... żeby mnie ktoś wytargał A z Ciebie to chyba niezły Łobuziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 nie pozostaje Ci nic innego jak je na mnie wypróbować swoją drogą ciekaw jestem jak ja bym odbierał obecność fero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 No to kiedy i gdzie???? Jakbyśmy tak obydwoje zaaplikowali, to by ........ nas głowy rozbolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocica Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 No i jak Wam poszło w tym temacie?? 14 kółeczek to trochę za dużo jak na Alchemię.. Gwarantuję, że w moim przypadku na Marsmana podziałają tylko trzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocica Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Ale to ma być sukces - test na 14 latku?? Mam nadzieję Wiki, że przetestowałaś to wreszcie na jakimś Mężczyźnie i to nie przy 14 kółeczkach na każdy nadgarstek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Ten test to doskonały dowód na skuteczność feromonów. Bo dojrzały facet może panować nad swoimi "odruchami", natomiast dziecko ma z tym problem Co do dorodłych facetów ---- przetestowane i tez działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 14 kółeczek to trochę za dużo jak na Alchemię.. : Jak dla mnie to doskonała dawka. Ja chyba mam za mało naturalnych copullins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocica Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Obyś znalazła czego szukasz Ja mam ich chyba nadmiar i czasem boję się wręcz nałożyć.. ale z tym z kim pragnę.. to wtedy odlot... :D Seks jest piękny, ale do tego dochodzi jeszcze nasza kobiecość Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku... z Alchemy, phx, czy z czym chcesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku... z Alchemy, phx, czy z czym chcesz.. Wychodzi na to, że ze wszystkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocica Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Całkowicie się z tym zgadzam Życzę wszystkim uwiedzonym przez fero i nie tylko.... wzniosłych chwil i wysokich lotów nie tylko w nowym roku ale kiedy tylko chcecie a jeszcze kiedy ma się te swoje fero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 WitamPrzeczytałem parę wątków o feromonach i mam co do ich skuteczności duże wątpliwości np Czy coś co pachnie jak pot może uwieść kobietę, lub zwrócić w pozytywnym znaczeniu jej uwagę. Skoro fero jest maskowane perfumą jak go można wyczuć. Facet na którego nie zwracają uwagę kobiety jest dla nich nie atrakcyjny po wylaniu na siebie feromonu nagle staje się dla nich przystojniakiem. Według mnie chodzi tu tylko o kasę przez wykorzystywanie ludzkiej naiwności. Ps. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem lecz takie są moje odczucia. Ja podbijam wątek, ponieważ jest wiele osób, które czytaja to forum z nadzieją, że upewnią się w swojej decyzji Ja przed zakupem obawiałam się, że to "pic na wodę". Bo przecięż jakby to rzeczywiście działało, to wszyscy by tego używali, a na świecie byłaby jedna wielka orgia Ale to naprawdę działa, tylko nie spodziewajcie się cudów. To nie jest tak, że faceci się za mną uganiają i najchętniej by mnie zjedli. U znajomych działa to tak, że są odważniejsi, jeżeli chodzi o żarty, lepiej się czują w moim towarzystwie. Jeżeli chodzi o nowospotkane osoby, zawsze zostawiam po sobie dobre wrażenie. Sto procent nowopoznanych ludzi mówi, że jestem miłą i sympatyczną osobą. Mam nadzieję , że trochę pomogłam w podjęciu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi