derek25 Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Witam Jestem w tej dziedzinie początkującym i mam pytanie czy mógłbym przykryć zapach PHEROMAX-a jakąś tańszą wodą toaletową np z Avonu np Black Suede Touch lub inną która ma w sobie zapach piżma. Czy to będzie ok. Ps Wiem że nie mało być więcej postów o przykrywaniu fromonów, ale nikt nie odpowiadał na moje posty dlatego musiałem stworzyć ten temat. jeszcze raz przepraszam i proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Najważniejsze byś czymś przykrył. Może być Avon full speed. Tez tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_naturat Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 Nie będę zakładał nowego tematu, ale też mam pytanie. Właśnie doszła mi paczka. NPA + Pheromax (próbka). Zamierzam na to używać CUBA Black. Ale pytanie jest takie: Jeżeli używam Phx na szyję/za uszami to perfumem też pryskam to miejsce żeby się wymieszały, czy właśnie odwrotnie, niech fero działają na skórze i zapachem psikam się po ubraniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi