panda2277 Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Witam, Proszę mi powiedzieć które feromony zwiększą moją atrakcyjność w oczach mojej partnerki ? Chodzi mi o takie które na nią podziałają ''bardzo pozytywnie'' i będą działały na nią pociągająco. Proszę o podanie nie drogich feromonów ale tych sprawdzonych, najlepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 pociagający to będzie zwykły PHX na codzień możesz używać BTB , jest bardziej socjalny no i nie zapomnij o perfumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Witam, proszę poczytać forum. Są tu odpowiedzi na to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi