hadman Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Cześć. Mam taki mały problem, a dokładniej mówiąc jestem krótkodystansowcem w łóżku. Próbowałem na różne sposoby dłużej wytrzymywać, ale nie za bardzo one działają. Może są tutaj osoby bardziej doświadczone, które mogą pomóc mi w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianek Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Kup gumy przedluzające lub żel, gdy nie działa tak jak powinno pomyśl o całkach.... albo czyms innym whatever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 13 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2012 jak bym miał myśleć o głupotach podczas seksu to by mi się odechciało tego. co to wówczas za przyjemność? jeśli jesteś krótkodystansowcem to trudno, technika i nauczka przyjdzie z czasem i ilością odbytych stosunków. Ważne że możesz dojsc, inni się męczą i potrafią nie wiadomo ile się kochać a i tak nie dojdą. istnieją techniki kontroli swojego wytrysku ale wymaga to jednak troche nauki, nie da się tego opanować w godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 13 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2012 Kup sobie 2-3 pifka i będzie promocja przedłóżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leks Napisano 13 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2012 (edytowane) Chyba lepiej spróbować czegoś sprawdzonego a nie tych pomysłów bo kolega rzeczywiście ma problem i chce to zmienić. Skorzystaj z kursu : USUNIĘTO LINK SPAMERSKI Dzięki umiejętności kontrolowania wytrysku można odbywać dłuższe stosunki i cieszyć się nimi. Oprócz tego jest wiele innych pozytywnych stron takich umiejętności. Edytowane 15 Lipiec 2015 przez admin SPAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek Napisano 13 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2012 Ja słyszałam na temat tego kursu wiele ciekawych rzeczy. Ponoć to bardzo zdrowe kiedy mężczyzna potrafi kontrolować erekcję. A do tego ogromną zaletą jest to że może wtedy sam kontrolować długość stosunku , więc kobieta powinna być z tego zadowolona Gdy facet już się tego nauczy kobieta na pewno nie będzie szukała innego ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leks Napisano 13 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2012 Na pewno! dłuzsze stosunki to jedno a drugie to polepszenie ich jakości myślę, że oboje będziecie zadowoleni po skorzystaniu z tego kursu. Taka umiejętność kontrolowania wytrysku nie dość, że wpływa na zdrowie to jeszcze polepsza bliskie stosunki między partnerami. Oprócz tego myślę, że na pewno zmieni to jakość tych stosunków skoro bez problemów będziecie mogli robić to o wiele dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 14 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2012 To zależy jak sobie wszystko po układa w psychice,i tutaj jest problem Nie skupiaj się że szybko masz dojść By najmniej ja tak sobie z tym poradziłem,i wszystko jest w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Problem pewnie leży głównie w psychice. Może warto porozmawiać z jakimś specjalistą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Musisz się nauczyć zmieniać myśli i techniki oddychania. Ważny jest odpowiedni moment, żeby nie było za późno. Jeśli już masz silne podniecenie i wiesz, że niebawem będziesz dochodził, pomyśl, choćby o kolorze poduszki, albo o mleku w lodówce i weź głęboki wdech, jakbyś się relaksował i rozluźniał do medytacji. Z czasem sam załapiesz i to będzie naturalne. Nie napinaj mięśni, tylko się rozluźnij. I nie wtedy kiedy już dochodzisz, bo to będzie za późno. poza tym jak się oswoisz z kobietą i będziesz częściej uprawiał seks, to będziesz mógł dłużej. Najgorzej być kilka dni wyposzczonym, kiedy podniecenie się kumuluje. Myśl o partnerce i o sprawianiu jej przyjemności, nie koncentruj się na swoich doznaniach. Nie wiem czy dobrze napisałem, bo od lat się nad tym nie zastanawiam. Trzeba mnie było o to spytać 20 lat temu Żadne płatne kursy, które tu ktoś reklamuje ci nie pomogą. Już sama treść reklamy tego kursu mówi jakie to jest naciąganie naiwnych i jak ten kurs jest nic nie wart. Z resztą tą wiedzę masz za darmo w necie. Po prosu sam się musisz nauczyć tłumić podniecenie - kontrola umysłu i oddychanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Są specjalne gumki dla krótkodystansowców np. durex performa. Zawierają one pewną ilość substancji znieczulającej dzięki czemu Twój członek nie jest tak wrażliwy na dotyk, a stosunek trwa znacznie dłużej. Ich cena jest w granicach zdrowego rozsądku także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiara_31 Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 robić przerwy xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aposlo60 Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Kup sobie 2-3 pifka i będzie promocja przedłóżona chyba że pifffko działa na niego usypiająco jak na mnie;) ale za to u mnie wódeczka się sprawdza oczywiście w ilościach odpowiednich, niestety moja Pani wtedy narzeka na odór alkoholowy;) zdaje to egzamin tylko wtedy gdy sama też wypije drineczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bladziutki_42 Napisano 10 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Są prezerwatywy przedłużające stosunek. Zawierają w sobie odpowiedni lubrykant (przedłużający stosunek). Pamiętaj tylko, żeby nie założyć ich na drugą stronę ,bo to Twoja partnerka będzie dochodzić wolniej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kata89 Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Najlepszy jest stosunek przerywany lecz występuje większe prawdopodobieństwo wpadki. Takim nie racjonalnym sposobem może być masturbacja przed stosunkiem a dopiero potem sex. Na pewno pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sodomia Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 ibuprom i pare kieliszków i jazda ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sodomia Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 ibuprom i pare kieliszków i jazda ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 heh. Sprawdzony sposób. Po alkoholu i fajce zawsze dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi