Shogun Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Panowanie mam do was pytanie odnośnie tych dwóch feromonów... Chciałbym abyście wyrazili swoją opinie , najlepiej poprzedzającą dowodem , który bardziej nadaje się do stosowania z pheromax'em. ?? ocearadascini dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 imho BTB. NPA i pheromax mają podobnie samcze działanie, a BTB jest bardziej społeczny, dlatego dobrze współgra z phx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 14 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Szkoda , że cie nie posłuchałem , tak się napaliłem na to Npa i go kupiłem a teraz wydaje mi się ze btb byłoby lepsze chociaż nie miałem jeszcze z nim styczności co do samego npa to jakoś nie widzę dużej różnicy na moją zmianę zachowania a tak powinno niby być , co nie ? Jednak jakieś historie z nim związane posiadam ale np nie takie jak z phx... A właśnie chodziło mi to o połączenie ty dwóch specyfików no i jakoś bez fajerwerków dlatego npa na bok i używam samego phx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2013 Witam. Ja by nie napisał BTB vs NPA. Dla mnie połączenie tych fero, to najlepsza z możliwych kombinacji (zresztą poszukaj moje wcześniejsze posty). Dla mnie to idealna mieszanka 2/3 npa i 1/3 btb. Ale każdy musi sprawdzić sam. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 16 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2013 Chodzi mi o to który lepszy z nich do połączenia z phx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2013 Umiem czytać ze zrozumieniem. Wyraziłem tylko swoją opinię. Co do Twojego pytania, to phx+npa uważam za miks przereklamowany (sprawdzałem). A btb+phx nie stosowałem. więc się nie wypowiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 na mnie NPA działa potężnie. Ze wszystkich fero największy efekt na sobie widzę właśnie po NPA: wzrost pewności siebie, ożywienie, energia. zgodzę się, że mieszanka NPA + BTB może być skuteczna. Bo te feromony różnią się od siebie w działaniu. Nigdy nie spotkałem się, żeby ktoś zachwalał mix NPA + PHX. Łączyć dwa takie śmierdziuchy? To już chyba przedsada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekNuxx Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Zgadza się. BTB + NPA to bardzo dobra mieszanka. Otrzymujesz kurtuazję surowej mocy NPA + uniwersalność BTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emwu1988 Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 NPA+PHX Oxy taki właśnie mix dla mnie działa za każdym razem jak psiknę- super skuteczność. To właśnie od stosowania tego miksu przekonałem się, iż fero faktycznie działają. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi