xmar42 Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Czy to możliwe, że dla ,mnie feromony działaja odwrotnie? Stosuje feromony (NPA) miesiąc z przerwami. Zaczynałam od dawki minimalnej czyli potarcia tylko góry flakonika. Później pół, jedna i więcej kropli. Mam wrażenie, ze jak zastosuje feremony to wtedy ludzie wogóle nie zwracają na mnie uwagi i robią się dla mnie chamscy ( działo sie tak nawet gdy zastosowałam minimalną dawke). Słyszałam, ze jak sie zastosuje feromony pod nos to dają kopa. Zrobiłam tak i nic, kompletnie nic nie poczułam. Słyszałam także, ze po feremonach ludzie stają sie pwniejsi siebie i bardziej rozmowni, a u mnie wogóle nie widać efektu. Czy to znaczy, że one na mnie nie działają, czy ja nie umiem ich stosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Widać te feromony do ciebie nie pasują. Ja mam podobnie po zapachowej wersji NPA. Ogólnie mam silną i dominującą osobowość, więc unikam NPA. U mnie się sprawdza mix PHX i BTB. The Edge u mnie nie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmar42 Napisano 7 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Ale właśnie o to chodzi, ze ja wybrałam NPA bo jestem nirśmiała i niepewna siebie. A tu nic ani na mnie ani na innych ludzi nie działa. Czy można jeszcze coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Może więcej się uśmiechać do ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1980 Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 Ja mam podobnie. Od pewnego czsu zauwazylem ze niektore osoby celowo mnie unikaja. Stosowalem zazwyczaj mixy Phx, Npa, Btb i zastanawialem sie ktory z nich jest tego przyczyna. Jestem osoba rowniez niesmiala dlatego skupialem sie glownie na Npa i moze to byl blad. Sprobuje zrobic sobie przerwe od tego fero i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi