Rasta Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 jakoś ostatnio natrafiam często na różne seks-porady dla facetów. Jak TO robić lepiej, dłużej i przyjemniej... więc sam też napisałem w tej materii kilka słów. Zapraszam do dyskusji http://rasta.feroblog.pl/index.php/strefy-erogenne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocica Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Gorący temat jak na początek zimnej wiosny.. ale jak jeszcze dodać do niego fero.. to zbliżamy się pomału do K2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 22 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 K2 - lubię ten produkt. ostatnio sprezentowałem go znajomemu. jest żonaty i oboje są bardzo konserwatywni, oszczędni w temacie łóżkowych zabaw. K2 trochę ich rozgrzało, z tego, co mi potem opowiadał kolega natomiast - ciekawa rzecz - jego żona wyczuła "coś dziwnego" w k2. Jak dla mnie k2 nie ma tego specyficznego fero-zapachu, ale proszę, da się jednak go wyczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocica Napisano 25 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 Ja też go prawie nie czuję, no może odrobinę... ale ja jestem inna, ogarniam świat zmysłami i węchem.. Nie mniej są w moim otoczeniu osoby źle odbierające fero, szokująco niewrażliwe, wręcz wrogo do nich nastawione... I jeszcze... dlaczego wydaje się, że na fero reagują lepiej osoby nowo poznane?? bo wtedy bardziej widoczne są efekty ich działania niż na "kochanym ciałku", które już znasz Na mnie zawsze działają... ale to takie fajne wiedzieć o tym i się temu poddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiara_31 Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 dobry temat nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sefbmdoeb_89 Napisano 16 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2014 jakoś ostatnio natrafiam często na różne seks-porady dla facetów. Jak TO robić lepiej, dłużej i przyjemniej... więc sam też napisałem w tej materii kilka słów. Zapraszam do dyskusji http://rasta.feroblog.pl/index.php/strefy-erogenne/ oj warto korzystać z tych cennych rad;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 17 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2014 mhm. szkoda tylko, że już nic pod tym linkiem nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aposlo60 Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 brzuch - z doswiadczenia wiem że to najwrażlwsza strefa erogenna , no i szyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi