Rasta Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Kolejna dawka przemyśleń na temat skutecznego podrywu, dawajcie swoje komentarze: http://rasta.feroblog.pl/index.php/przydatny-patent-na-podryw/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ossheldon Napisano 30 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2013 Ja już próbuje BTB i Alchemy, nie miła eskpedientka stała się mila dla mnie. I sąsiadka co zawsze mnie zlewała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekwapisz Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Mężczyźni są podobni do kobiet. Wykazywanie braku zainteresowania kobietą może uruchomić w niej instynkt łowczyni. Często też jakaś tajemnica może kusić i chęć jej poznania może zostać wykorzystana przez faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uzamaki83 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 To fakt, po prostu poświęcaj jej minimum uwagi. Tylko nie opieraj się za długo, bo w końcu zrezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiara_31 Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 RACJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi