mi486 Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Witam, czy ktoś pokusiłby się o porównanie działania opu wyżej wymienionych feromonów? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 W obu produktach jest dużo androstenolu.Pod wpływem działania Androstenolu kobiety oceniają mężczyzn jako bardziej atrakcyjnych, jest to feromon socjalny. Sprawdza się zarówno dla mężczyzn, jak i kobiet. Ułatwia nawiązywanie kontaktów i pozwala na utrzymywanie spójności grup. Otwiera ludzi i sprawia, że postrzegani są oni jako osoby bardziej atrakcyjne. Btb to bardziej zaawansowany produkt niż Chikara, która jest łagodniejsza i przeznaczona bardziej dla romantyka niż dla uwodziciela. Btb natomiast posiada zarówno agresywne feromony (których nie ma Chikara) jak i łagodne związki, także jest produktem bardziej uniwersalnym. Btb nie posiada dodatkowych substancji zapachowych, natomiast Chikara ma bardzo ładny delikatny, męski zapach, który podoba się kobietom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 21 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Z czego ma wynikać wyższość BTB nad Chikara? Są jakieś istotne różnice w składzie, czy stężeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Może ktoś jeszcze się wypowiedzieć na temat porównania,jak różnią się jeśli chodzi o wpływ na otoczenie i które fero zawiera większą ilość androstenolu? Chciałbym kupić fero o możliwe największej ilości androstenolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 czy BTB działa???????????????????????????????? JAK?!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi