kosmiczny Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Witam właśnie przymierzam się do kupienia pierwszych feromonów. Co mi polecicie do 200zł? Prosiłbym o opinie doświadczonych osób stosujących feromony. Co według was w tej cenie działa najlepiej? Szukam feromonów do podrywu, które sprawią, że ludzie będą czuć do mnie szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Chikara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Chikara będzie lepszym wyborem niż NPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Będzie lepsza bo jest to fero uniwersalne a npa jest łatwo przedawkować. Na pierwszy fero, fero socjalne wydaje się być najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 a np. The Edge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 EDEG to jest rozcieńczone npa + jakiś tam zapach. W chikara jest 7 feromonów a w npa 1 plus jakaś tam nie ujawniona substancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Ok kupię Chakire. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Ewentualnie możesz rozważyć BTB. Z tym że BTB nie testowałem to nie wiem jak działa a Chikara to kozak. też może działać za mocno. Jeden psik może być czasem za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Na ile aplikacji starcza Chikara? Czy trzeba zakrywać ją innymi perfumami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 tego ci nie powiem, bo zależny ile będize tego używał. jedni używają pół aplikacji a inni 3-4. Myślę że na rok czasu może starczyć. Wątpię abyś chciał używać to co dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Jednak mam nadal dylemat które wybrać czy NPA czy Chikare ; ) Chikara będzie dobrze nadawać się do podrywu w klubie lub ulicy? Opowiedz mi o działaniu Chikary z własnego doświadczenia?; ) a może jednak BTB? już sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimcharles Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Też polecam Chikara. _________________ biuro rachunkowe wrocław zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Hmm Chikara, że tak powiem zwiększy napięcie seksualne między mną a kobietami? no wspomoże bo nie oczekuje cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Ja przy użyciu npa notorycznie zrażam do siebie ludzi. Mam rozcieńczone 1/6 a i tak cały czas przedawkowuję. Jestem władczy i zarozumiały. Laski z którymi się zadaję nie lubią takich facetów potem muszę wszystko naprawiać. NPA to był mój pierwszy zakup. Dziś na pierwszy ogień brałbym fero socjalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jandw Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Ja bym polecił BTB, bardzo przyjemne fero socjalne. Jak dla mnie sprawdza się lepiej niż Chikara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 A co myślą inni Chikara czy BTB?; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 No i panowie sam nie wiem czy wybrać BTB czy Chikarę : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Sam nie wiem który z nich lepszy. BTB miałem raz z próbki i zadziałał dobrze w tym sensie że mi i dziewczynie cały czas gadać się chciało i było wesoło. To na podstawie próbki chusteczkowej. Tylko raz miałem także nie mam doświadczeń więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jandw Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Właśnie sęk w tym, że dawka w próbce jest idealnie dobrana na jeden raz i działa świetnie. Podobno jest tam 3 ml feromonu, ale jakoś mi się nie chce w to wierzyć - zdecydowanie za dużo, musi być czymś rozcieńczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Sam nie wiem co wybrać wszystkie opinie są inne.. Jedni piszą, że BTB pomagają zbudować przyjacielski stosunek z kobietą a nie pożądanie Panowie wybierzcie za mnie bo się nigdy nie zdecyduje : p Tak jak mówiłem szukam feromonów, które sprawią, że kobietki zaczną zwracać na mnie troszke większą uwagę i będą lekko zawstydzone. ; ) Zależy mi na zwiększeniu pewności siebie. Nie jestem bardzo nieśmiały ale jednak są granice kiedy się waham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Chikara i BTB to produkty w sumie bardzo podobne. Oba opierają się na androstenolu. Na nieśmiałość rzeczywiście dobry może być NPA ale z nim trzeba bardzo uważać.Łatwo go przedawkować i śmierdzi potem, trudno ten zapach zamaskować. NPA to najbardziej smrodliwy feromon jaki znam. Chikara jest bardziej skoncentrowana od BTB i ma 5 ml więcej więc bardziej się ją opłaca kupić zamiast BTB. Z obserwacji zauważyłem że NPA działa pozytywnie na facetów bardziej liczą się z moim zdaniem a kobiety unikają, zamykają się w sobie mało rozmawiają. A ja czuję się mocny i bezczelny w kontaktach z nimi. Nie każda kobieta to lubi. A przy BTB i Chikara jest większa szansa że się otworzą na ciebie i to są mieszanki fero więc jest większa szansa że zadziała z większą ilością kobiet. A NPA ma tylko androstenon + jakaś nieujawniona substancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 To kup sobie BTB lub chikare i do tego próbkę feromax zmieszaj je i będziesz miła dobry mix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 21 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Co jest mocniejsze BTB czy Chikara? Co bardziej wpłyta na ludzi i otoczenie? Który z nich może dać bardziej widoczne efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 przecież ci pisałem już że Chikara jest mocniejsza. To masz nawet napisane na feromony.pl że chikara zawiera więcej feromonów. Często też może być że będize za mocna jak na jeden psik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmiczny Napisano 21 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Zacytuję z innego wątku "Btb to bardziej zaawansowany produkt niż Chikara, która jest łagodniejsza i przeznaczona bardziej dla romantyka niż dla uwodziciela. Btb natomiast posiada zarówno agresywne feromony (których nie ma Chikara) jak i łagodne związki, także jest produktem bardziej uniwersalnym. " - każdy ma inne zdanie na ten temat i weź coś wybierz.. : p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi