Fotograf146 Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Witam! Sprzedaje prawie nie używany zestaw MAX! BTB+NPA+Pheromax man! użyty kilka razy - naprawdę pomógł!! zdobyłem to co chciałem! Piękna kobieta, dobra praca Dlatego sprzedaję zestaw praktycznie nie używany, PÓŁ CENY 260 zł (w tym wysyłka porządnie zapakowana i bezpieczna" Proszę pisać na priv lub maila! alfistii146@gmail.com dla chętnych zdjęcia buteleczek Pozdrawiam i polecam bo feromony mogą naprawdę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fotograf146 Napisano 12 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Podbijam! Cena do niewielkiej negocjacji.. i tak niestety spooro tracę na tej sprzedaży.. ale szkoda by się marnowały:) niestety.. feromony na podryw wzbudzające pożądanie, nie są mi już potrzebne, dlatego stosuje te delikatniejsze, subtelniejsze:) "pielęgnujące uczucie" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fotograf146 Napisano 13 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 Naprawdę? nikt nie chce? No nie wierzę hehe Gratis wysyłka i mała negocjacja ceny! NOWY zestaw to praktycznie 500 zł na Feromony.pl! Swoją droga to forum chyba umarło.. kiedyś jak je przegladałem, a nie byłem zarejestrowany to działo się zdecydowanie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fotograf146 Napisano 14 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Od dzisiaj robię psikusa:) Każdego dnia cena będzie wzrastać o 5 zł Bo niby dlaczego miałaby maleć? Skoro NPA jest pełne, BTB jest duużo ubyło może 0.5cm. A w PHX jest również duuużo duuzo sporo ponad pół. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fotograf146 Napisano 17 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Wy jestescie czopki xd taka cena i nie ma chętnych? ? Jak ktos chce podesle zdjecia buteleczek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fotograf146 Napisano 17 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Wy jestescie czopki xd taka cena i nie ma chętnych? ? Jak ktos chce podesle zdjecia buteleczek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malakurka Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 podeślij mi zdjecia butelek, I pytanie czy te feromony wrzucił byś na ukcję na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianek Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Phx nie napoczynany wogole? tzn plomby na pudelku itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fotograf146 Napisano 23 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Już niestety nieaktualne - zapomniałem napisać. PHX nie jest pełny:) z każdego było coś dziubnięte:) Niestety nie aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi