Skocz do zawartości

Nie rozumiem o co w tym chodzi

lunatic

Rekomendowane odpowiedzi

nie rozumiem jednaj rzeczy, RM zawiera najwiecej Androstenonu-0,018%,który z tego co czytałem słuzy głównie do uwodzenia ,Androstenol 0,007,o którym własnie pisze ze on jest tym feromonem socjalnym poprawiajacym komunikacje itp i Androsteron 0,005% , wiec moze mi ktos wytłumaczyc skoro zawiera on głównie feromon słuzacy do uwodzenia dlaczego ma on zupełnie inne zastosowanie i z tego co czytałem jako srodek do uwodzenie sie nie sprawdza???????

Tak jest, ponieważ androstenol i androsteron łagodzą "podrywcze" działanie androstenonu- na to wychodzi, że nawet niewielka ilość tych składników może zmienić działanie.

Chociaż RM zawiera 0,018 androstenonu, a Alchemy 0,015- niby więcej, ale dodatkowe 0,012% w RM tworzy inny produkt.

Ciekawa sentencja. W Pheromax jest 1,2mg androstenonu, 1,8mg androstenolu i 2,0mg. Niby androstenol "neutalizuje" działanie androstenonu, lecz jest zawarty tutaj także adrostadienon, który niby jest najsilniejszyn atraktantem seksulanym, ale- po lekturze Twojego następnego posta- trochę w to zwątpiłem.

http://ferum.pl/viewtopic.php?t=276

Aha, jeszcze jedno- przecież androstenol podobno łatwo się utlenia i zmienia się w substancję zwaną androstenonem :P

Aha, jeszcze jedno- przecież androstenol podobno łatwo się utlenia i zmienia się w substancję zwaną androstenonem

No właśnie jak to z tym jest, on się chyba nie utlenia po zaaplikowaniu na skóre, bo wtedy nie byłoby różnicy czy produkt zawiera Androstenol czy Androstenon? I jak to jest z tym działaniem łagodzącym Androstenolu, w RM łagodzi a w Pheromaxie już nie? Bo tu z tego wychodzi,że RM też powinien być dobry do uwodzenia

Mógłbym prosić Ferum o wypowiedź w tej sprawie?

lunatic, każdy z feromonów może być bardzo skuteczny przy podrywaniu. Androstenon sprawia, że kobiety postrzegają Cię jako osobę męską, silną i zdecydowaną. Stajesz się w ich oczach (lub nosach :D) silnym samcem alfa tzw. przewodnikiem stada.

Androsteron jest również męskim feromonem, ale nie tak agresywny jak Androstenon. Mówi się, że tworzy aurę opiekuńczości, postawy "ojca", aniżeli podrywacza.

Androstenol ogólnie otwiera ludzi. Sprawia, że stają się bardziej rozmowni, częściej Cię zaczepiają, patrzą na Ciebie i dotykają. Czują się przy Tobie bezpieczni.

Androstadienon rozluźnia kobiety, otwiera je.

Wszystkie powyższe feromony mogą Tobie pomóc. Inaczej jednak będą działać na jedną osobę, zupełnie inaczej na inną. Ich połączenie również przyniesie odmienne rezultaty. Na niektóre kobiety bardziej działa postawa agresywnego samca, na inne czułego mężczyzny. Wiele zależy od aktualnej sytuacji, co więcej - od dnia cyklu menstruacyjnego.

Nie da się jednak ukryć, iż każda kobieta z natury, preferuje mężczyzn konkretnych, silnych i stanowczych. Taka ludzka natura. Z tego też powodu, Androstenon jest feromonem, który do dzisiaj najlepiej się sprawdza.

Cześć Lunatic

Ferum ma rację :) Wiekszość kobiet preferuje mężczyzn silnych, konkretnych i zdecydowanych którzy pamiętają także, że istnieją kwiatki, motylki, księżyc i te sprawy ...

Uda Ci się przy każdej mieszance - zawsze jesteśmy w którejś fazie cyklu :lol:

Papa

Cześć Lunatic

Ferum ma rację :) Wiekszość kobiet preferuje mężczyzn silnych, konkretnych i zdecydowanych którzy pamiętają także, że istnieją kwiatki, motylki, księżyc i te sprawy ...

Uda Ci się przy każdej mieszance - zawsze jesteśmy w którejś fazie cyklu :lol:

Papa

Czesc

Wiesz co, mi i tak już chyba nic nie pomoże :( , ale spróbować nie zaszkodzi

Cześć NiceManLbn

wcale nie trzeba być silnym facetem. U wilków np. istnieja wyłacznie SAMICE alfa ... Myślę, że miedzy kobietami także sa takie (ale się lepiej kryją - obserwuj buty!!) :wink:

Nutka dekadencji jest dobra we wszystkim - miałam rację, że Cie polubiłam od razu :-)) i to nie jest zasługa Twoich feromonów, one - jak mi sie zdaje - tylko podkreslaja pewne Twoje zalety :lol: