The0wner Napisano 20 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2014 Witam. Jestem z kobietą 14 miesięcy, Ona jest dziewicą i dalej ją coś blokuje przed pierwszym stosunkiem, nie raz było już bardzo gorąco. Wiem, że nie raz miała ogromną ochotę, rozmawialiśmy o tym wielokrotnie. Myślicie, że jakieś feromony mogły by mi ułatwić - jakie byście mi mogli polecić ? Czy to raczej coś ze mną nie tak? Cena nie gra roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 20 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2014 W obecnej sytuacji polecam ci PHEROMAX OxyTrust Man. Jak po tym dziewczyna nie ulegnie to dałbym sobie spokój (z dziewczyną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The0wner Napisano 20 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2014 Pheromax to z perfumem ? Hugo Boss szary byłby ok ? Proszę o więcej rad . To nie taka prosta sprawa, bardzo ją kocham, za bardzo mi zależy na niej ,żeby odejść. Ale dzięki za radę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 20 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2014 Tak z Hugo Boss będzie ok. Ja robię tak, że Perfumy zapachowe daj na klatę. A feromony bezwonne na szyję. PheroMax działa seksualnie. dziewczyny które są bardziej otwarte ulegają bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The0wner Napisano 20 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2014 Tak z Hugo Boss będzie ok. Ja robię tak, że Perfumy zapachowe daj na klatę. A feromony bezwonne na szyję. PheroMax działa seksualnie. dziewczyny które są bardziej otwarte ulegają bez problemu. Który Hugo Boss byłby najlepszy, szary,czerwony czy może zielony ? Obstawiam szary, jaka jest opinia tych którzy testowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 nie ważne jaki. To tylko dodatek. Bierz naswet samego PheroMaxa. Jak ci dziewczyna nóg nie rozłoży to ja bym sobie dał spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The0wner Napisano 22 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2014 OK. Dzięki. Nie długo zamówię. Dam znać, za jakiś czas. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 22 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2014 Pawelzg ma rację. Pheromax jest tak mocny, że jak nie podziała to już nic nie podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The0wner Napisano 22 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2014 Najgorsze jest to ,że wiele razy była napalona.. ale w ostatniej chwili jakoś chciała ,żebym przestał.. mam wrażenie nie raz ,że woli dziewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert31 Napisano 22 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2014 Może boi się że ją wykorzystasz. Chociaż jesteście długo razem więc to nie jest raczej problem. Nie podałeś informacji ile macie lat. Jeżeli dziewczyna jest jeszcze młoda to może nie jest gotowa na taki krok. Feromony + dobra atmosfera - bez naciskania i może coś się przełamie między wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The0wner Napisano 23 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 Może boi się że ją wykorzystasz. Chociaż jesteście długo razem więc to nie jest raczej problem. Nie podałeś informacji ile macie lat. Jeżeli dziewczyna jest jeszcze młoda to może nie jest gotowa na taki krok.Feromony + dobra atmosfera - bez naciskania i może coś się przełamie między wami. Co prawda to masz rację, jest dosyć młoda, ma 16 lat ja 20. Wiem, że mi ufa i raczej wykluczył bym, że boi się o wykorzystanie. No zobaczymy jak to będzie. Może jeszcze trochę czasu potrzeba, nadzieja w feromonach . Dodam jeszcze, że mała jakąś sytuację łóżkową z kobietką i na początku, kiedy się tylko przyjaźniliśmy, mówiła, że ja związek nie interesuje, że bardziej ją pociągają kobiety, ponoć to się zmieniło jakiś dłuższy czas temu, nie raz mam tylko wrażenie, że jest inaczej. Póki co serdecznie dziękuję. Pozdrawiam. #edit : jeszcze jedno pytanie, czy PHX OXY sam, czy może dla lepszego efektu jakieś fero jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 Pheromax + BTB daje kopa. Sex + zaufanie. I wszystko w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The0wner Napisano 23 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 Czyli ostatecznie to co wybrać phx + btb czy phx oxy. Nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 wez sobie zestaw Pheromaxa + BTB jest promocyjna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The0wner Napisano 6 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Ok. Biorę PHX + BTB .. A jak z dawkowaniem na początek najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość otrap Napisano 1 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2014 a czy opłaca się używać feromonów związku? jakie jest wasze zdanie. Do uwodzenia to wiadomo ale swoją kobietę samemu można łatwo rozpalić i czy feromony wnoszą np więcej wrażeń podczas sexu(w sensie że kobieta ma dużo większą ochotę i szaleje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2014 Ostudzę twoje emocje :/. O ile Pheromax w uwodzeniu sprawdza się znakomicie(byłem świadkiem na sobie paru sytuacji) to w związku jakoś zupełnie tego nie widzę :/. Oczywiście dziewczyna uwielbia mój zapach i wszędzie on zostaje to jakiejś większej ochoty na zabawy, czy inne rzeczy nie widzę i nie wpływa on jakoś mocno na nią, a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The0wner Napisano 19 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Zdaje mi się ,że dostrzegłem to samo.. chociaż, po alkoholu jakoś jakby trochę lepiej jest, ale to może zwykły zbieg okoliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perentances Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 wiesz co, feromon ma wspomagać, a nie zaciągnąć CI dziewczynę do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The0wner Napisano 29 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2014 wiesz co, feromon ma wspomagać, a nie zaciągnąć CI dziewczynę do łóżka Wiem o tym, tylko nie zauważyłem jakiejś różnicy na moim skarbie. Jest jak było. Dogadujemy się świetnie, wszystko ładnie pięknie, ale bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Pheromax + NPA. Mam dokładnie tę samą sytacje, tylko że feromony stosuję od początku związku. Jesteśmy bardzo krótko a już dotarłem do macania chociaż jest dziewicą więc te feromony Ci na pewno pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The0wner Napisano 8 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Taaak na pocieszenie too powiedziała mi ,że zawsze bardzo ładnie pachnę czyli chyba coś jest. Wydaje mi się ,że stosowałem wcześniej złą dawkę, teraz daje trochę więcej ii jest jakby lepiej, jakieś zbliżenia już mieliśmy, skończyło się na seksie oralnym 3 razy, nie chciałem na nią naciskać. Chociaż w powiedziała ,że możemy wszystko, chyba jeszcze nie czas, najpierw lepiej poznamy swoje ciała . Wcześniej używałem hugo bossa szarego, mam teraz dylemat czy kupić go znowu, czy może polecicie któryś z tych Celvin Klein CK Man albo Azzaro Chrome ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobeliczek Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 zostań na tym co działa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inna83 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 lepiej stosować to co sprawdzon ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 ~The0wner Jak potoczyły się sprawy? Doszedłeś do swojego celu? Po Pheromaxie był oral, pomyśl co dopiero będzie po NPA + Pheromax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi