miklosza Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2014 właśnie testuje od 2 dni i właściwie nie ma żadnego efektu a zapach ja wiem pachnie jak spirytus a dzisiaj z rana zaaplikowałem sobie 2 krople a wieczorem poczułem gorąco taki ma być zapach czy muszę używać perfum jak dopasować dawkę dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 akurat w btb poza spirytusem wyraznie czuc fero. Musisz tylko znac ten zapch. Jest tez cos takiego,ze nie kazdy wyczuwa fero. Jedni je czuja, inni w ogole nie. Peffum uzywaj zawsze! Kilka kropel btb na skrore i na to psiknij perfumy. Ja zawsze po 2h ponownie aplikuje perfumy, aby fero sie nie przebijalo. Proponuje 3 krople btb codziennie przez kila dni, a jesli to nie da efektu, to sprobouj 2x wieksza dawke - 6 krople ponownie przez 1-2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miklosza Napisano 27 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2014 ok dzięki za odpowiedz dopasuje się i zobaczymy co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2014 dla mnie BTB to porazka. O ile przy PheroMax widzę efekty to przy BTB nic. Nie wiem jak jest z chikarą jeszcze bo nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miklosza Napisano 29 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 jeszcze jedno pytanie jedno przechylenie buteleczki btb to jedna kropla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 tak, to 1 kropla. Chikara jest super, jak dla mnie lepsza od BTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rodrigo Napisano 17 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2014 dla mnie zawsze wydawało się to zwykłą podpuchą. Ale jednak jestem ciekawski i chcę spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amex Napisano 18 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2014 Spróbuj, ja początek polecam BTB, jest na tyle silnym feromonem, że odczuwalnym, a przy okazji ciężko z nim przesadzić, idealny dla niedoświadczonych, buduje tylko pozytywne relacje, może nie tak intynsywne ,ale bardzo uniwersalny na każda okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 18 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2014 tak, to 1 kropla. Chikara jest super, jak dla mnie lepsza od BTB dlaczego uwazasz ze chikara jest lepsza od BTB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2014 po prostu widziałem lepsze efekty. Jakoś bardziej mi pasuje. Poza tym, zapach jest zaje**sty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Tak dodam od siebie, że Pheromax + BTB to bez sensu meiszanka . Lepiej zamówić Pheromax Oxytocyne . Co do tematu to zawsze mówiłem, że BTB ma słaby efekt i nigdy nie zamówiłem i nie zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 zależy jaki efekt ciebie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 W sprawach miłosnych nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekNuxx Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Bzdura, BTB to bardzo dobre uniwersalne feromony, tylko Ty nie umiesz ich używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emwu1988 Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Działa BTB, oj działa może nie tak mocno ale o to czasami też chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia45 Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Dla mnie BTB jest super w budowaniu dobrej atmosfery zarówno z moim partnerem jak i z innymi ludzmi. Ja mam obecnie w swojej kolekcji kilka butelek różnych feromonów i używam ich w różnych kombinacjach i na różne okazje. BTB chętnie stosuję w pracy - efekt mam większą sprzedaż niż inni handlowcy, i lepsze relacje z klientami (nawet jeśli chcą wnieść reklamację ) BTB stosuję, gdy mój partner wraca do domu i przenosi swoje frustracje z pracy. On szybciej się relaksuje, a ja mam święty spokój bo nie musze znosić jego focha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 BTB to IDEALNE feromony do biznesu. Jak się nie potrafi ich używać... to nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phero 1988 :) Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 a Ty kolego jakiej dawki używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek423 Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Najlepiej zacząć od jednej kropli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi