Brunecik Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Witam prosze o jakies opinie , informacje jak zacząc aplikowac Pheromax nigdy wczesniej nie miałem z tymi feromonami doczynienia z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Feromony najlepiej aplikować tak jak perfumy w miejscach gdzie krew pulsuje szybciej czyli np. na nadgarstkach, szyi czy za uszami. Następnie polecam spryskać te same miejsca własnymi perfumami. Stosowanie Pheromaxa najlepiej rozpocząć od 1 psiknięcia. Proszę zaaplikować je na nadgarstek, a następnie rozetrzeć na drugi nadgarstek i następnie obydwoma nadgarstkami przetrzeć z obu stron szyję. Następnie wszystkie te miejsca przykryć perfumami (może Pan je zaaplikować tak jak opisane wyżej feromony. W ten sposób duża dawka PHEROMAX zostanie rozprowadzona po całym Pana ciele. Aplikowanie jednej dawki w jedno miejsce może skutkować zbyt dużym stężeniem w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brunecik Napisano 14 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Dzieki sliczne za odpowiedz czekam na dostawe ale jeszcze jedno pytanko czy musze to przykrywac zawsze perfumami skoro pheromax jest bezwonny ?pytam iz obawiam sie ze zmiejszy sie działanie lub wcale nie bedzie działac jesli tak to jakimi czy lacosta biała bedzie ok i co jesli naloze za duzo tej perfumy czy nie ma to znaczenia ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Właśnie dlatego , że jest bezwonny to można stosować na to inne perfumy. Feromonów zapachowych nie łączymy z innymi perfumami. Przy pierwszych stosowaniach pheromaxa jest fajna zabawa. Jak dostaniesz to polecam wybrać się gdzieś do klubu i przetestować Będzie udana zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brunecik Napisano 14 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Wlasnie czekam w tym tyg powinienem miec slyszalem rozne opcje na temat aplikacji ale pierwsza zastosuje tak psikne raz na nadgarstek rozetre o drugi nastepnie nadgarstakami rozetre na szyje z dwoch stron i nałoze na to białą lacoste mysle ze powinno byc ok jesli nie nastepnym razem zwieksze dawke na dwa psikniecia i zrobie to samo z kazdych z tych opcji wybiore sie na dyskoteke jestem ciekawy efektu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 ja tam w sumie robiłem psik za ucho i szlem w balet. Były takie przypadki , że dziewczyny same podbijały do tańca. Dużo by opowiadać historii Pheromax działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brunecik Napisano 14 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Pawelzg czy moglbys wyslac na meila mi do siebie jakis kontakt moze byc tel lub fejs z checia porozmawiałbym jeszcze z tobą w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2014 https://www.facebook.com/adam.szymankiewicz.39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brunecik Napisano 15 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2014 Oki dzieki napisalem juz do ciebie na fejsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi