xmar42 Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Hej jestem dziewczyną i z feromonami nie miałam jak na razie za dużo do czynienia, stąd moje pytania. W piątek wybieram się do klubu z koleżankami i co polecacie mi użyc? Mam do wyboru NPA albo Pheromax. Drugie moje pytanie, czy ich zapach nie przebije zapachu perfum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Ja bym uzył Pheromaxa. A jesli brakuje ci zazwyczaj odwagi to do tego dołączył NPA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 oba feromony są mocne, a co za tym idzie, mają też intensywny zapach. Najlepiej zrób wcześniej test, użyj feromonów i perfum i podpytaj kogoś zaufanego, czy wyczuwa feromony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marihref Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2014 ale trzeba je z głową używać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi