Vermin Napisano 21 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2007 Jak to działa ? Mam już dwa zamówienia powyżej 50zł, a cały czas mój rabat wynosi 0% i czeka na kolejne zamówienie, po którym urośnie do 3%. Jak to działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermin Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 Czekam na odpowiedź od kogoś obeznanego z tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikitiki Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 Hmm no ja wlasnie tez zamowilem npa ,zaplacilem ,dostalem ale rabat sie nie zmienia... jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 ja po piwrwszym zamowieniu dostalem rabat dopiero po 2 miesiacach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TsTr Napisano 31 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2007 Mam taki sam problem zamówiłem PHEROMAX + CHIKARE a rabat jak był 0% tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 1 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2007 System działa prawidłowo. U niektórych osób może się zdarzyć, iż konkretny zakup nie został uwzględniony. Jeżeli zauważysz, że Twój rabat nie został naliczony, prosimy o niezwłoczny kontakt na nasz adres mailowy! Natychmiast to sprawdzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 29 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2007 A jak wygląda sprawa z rabatami za ostatni konkurs? W zasadach konkursu było napisane że każdy kto wyśle swoją historię otrzyma rabat 5% Od zakończenia konkursu minęło już sporo czasu, a rabatu jak nie było tak nie ma Jak to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 30 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2007 Czy kontaktowałeś się w tej sprawie z obsługą klienta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 1 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Jeszcze sie nie kontaktowalem. A zukupu juz jednego dokonalem (po konkursie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi