Peter55 Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Jakimi proporcjami robicie miksy z powyższego tematu. Ja próbowałem robić własne miksy feromonów z perfumami ale nie wiem czy te proporcje są dobre. Czy proporcja 4ml perfum, 0,5ml PHX i 0,5 NPA to dobra proporcja czy zła. Czy macie jakieś lepsze proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi486 Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Myślę, że dobra ja urzywałem trochę więcej ale pytanie ile potem tego na siebie nakładasz. Nawet za mała dawka kilkakrotnie nakładana może zrobić się zbyt wielka. Niestety dostosowanie dawki to wartość bardzo indywidualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Tak jak pisał poprzednik, dawkę należy dobierać samemu. Mieszanka jest dobra, kiedy działa! Jakich perfum używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter55 Napisano 23 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Używam Hugo bossa bottled (szary). Właśnie zrobiłem miks 0,5ml pheromaxa +0,5 NPA + 4ml perfum ale nie wiem czy to dobry miks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emwu1988 Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Jak zacząłem używać miksu NPA z Pheromax Oxy i perfum cześciej to zauważyłem nieprzyjemny zapach obory w miejscu aplikacji jak perfumy troche wyparują, a stosuję proporcje około 1:9... Ja bym uważał z tym miksem jak jest ciepło zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry00 Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 polecam na początek miksa 1:10, jak za słabo to dopiero zmniejszać proporcje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saliev Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 Stosuje bardzo podobna mieszanke gdzie PXH Oxy jest 0,5 ml a NPA 0,4 zmieszane z 2,5 ml Chanel Egoist . Wiem ,ze dosc odwazny temat ... ale lubie takie ryzyko szczegolnie kiedy randka i kobieta bedzie w poblizu kobiety dojrzale lubia ten zapach . Dlatego warto go sprawdzic ,polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindi Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Ja zaczynając też zrobiłam mix 1:10 poużywałam i po tygodniu jak uznałam, że potrzebuję mocniejszej dawki to delikatnie dolewałam. Skończyłam na proporcjach 1:6 (jedna część feromonów, 6 perfum) Jest to idealna dawka dla mnie, mocniejsza powoduje poddenerwowanie, rozdrażnienie zamiast pozytywnych. Czuję się najlepiej w takiej. Polecam zrobić słabsze stężenie, bo zawsze można dolać więcej i wzmocnić mieszankę a w drugą stronę trudniej rozcieńczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi