Peter55 Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 CZY MOŻECIE MI DORADZIĆ JAK ŁĄCZYCIE FERO Z PERFUMAMI W ATOMIZERACH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pani Wiosna Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Ja mam Pheromax i wlałam 1ml Pheromaxa do 5ml moich perfum, dla mnie idealnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter55 Napisano 23 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 A jakich perfum używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pani Wiosna Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Używam DKNY Golden Delicious Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry00 Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 spróbuj najpierw 1:10 później 1:5, trzeba potestować każdy ma swoją dawkę inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 ~Dobry00 A jakich Ty stosujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry00 Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Jeśli chodzi o pheromax i npa to dla mnie wystarcza proporcja 1:10. Ale według mnie najlepiej się sprawdza aplikowanie bezpośrednio fero i później dopiero przykryć to perfumami. Jak Psikam miksem z atomizera to jakoś mocniej czuję zapach fero a nie jestem na nie mocno wyczulony... Najlepiej z perfum mi się sprawdzają Cool Water lub Black XS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmar42 Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 A powie mi ktoś jak mam wymieszać phx z próbka 2ml perfum?? I ile ml ma jedno psiknięcie phx?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindi Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 2 ml perfum to troszke małe. Najlepiej najpierw mieszać w proporci 1:10, dopiero później w razie czego zwiększyć do 1:5. Dla 2 ml perfum wychodzi, że 0,2 ml feromonów nalezy wlać. Na stronie feromony.pl jest napisane, że jedno psiknięcie uwalnia 117 mcl substancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmar42 Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 (edytowane) To co, na 2ml perfum 2 psiki phx do atomizerem?? Ile to mcl do ml? Edytowane 11 Wrzesień 2015 przez xmar42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 ... że się tak wtrącę, co to mcl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi