Peter55 Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Czy ktoś używał Alluramin? Bo jak czytałem opinie na temat tego produktu to ma bardzo dobre opinie ale nie wiem czy to prawda czy ściema. Jak myślicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Ściema! Zamówiłam dla męża, i okazało się, że mają zapach damskich perfum. Mąż się śmiał, że jak by się nimi wysmarował i przyszedł do domu to bym mu wojnę zrobiła, że u innej był. Na szczęście sprzedawca pozwolił mi je zwrócić. A jako feromon, średnio mi się to widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 podpisuję się pod opinią tKarolli, szkoda forsy na ten produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi