Pr1nce7 Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Witam. Feromonami bawie się juz dobrych kilka miesięcy i mam wiele miłych wspomnień z nimi związanych. W tej chwili mam w posiadaniu Pheromax (działa na pewno, wiele razy zauważyłem efekty na płci przeciwnej), NPA (dopiero zaczynam je testować, ale w pewien łagodny sposób mozna zauważyć jego działanie; np, wzmocnienie efektu uwodzenia i otwarcia innych na Twoją osobę wraz z Pheromaxem) oraz BTB (zużyłem już prawie całą buteleczkę i szczerze mówiąc nie zauważyłem żadnego efektu (być może ludzie zwracali na mnie troszkę większą uwagę). Zamierzam teraz z tych trzech feromonów zrobić mixa (na razie w próbówce 1ml) , jednak wcześniej chciałbym sie zapytać bardziej doświadczonych użytkowników w jakich proporcjach mam wymieszać te feromony, czy w ogóle taka mieszanka ma jakiś sens i w jakich ilościach powinienem ją stosować ? Z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Oczywiście, że mżóesz łączyć. Kwestia jest jednak taka, że inny będize efekt gdy dasz więcej PHX, a inny jeśli więcej dasz BTB. Musisz eksperymentować. Nie ma innej drogi. Proponuję, zacząć od połączenia 1:1, po czym 1:2, 2:1, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry00 Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 ja mam taki miks gdzie jest BTB najwięcej,średnia ilość PHX Oxy i NPA najmniej, nie wiem ile dokładnie bo po prostu zlałem wszystkie buteleczki razem Na razie same pozytywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry00 Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 moja ex dosyć mocno wyczuwa zapach tego miksu, nawet najmniejsze ilości - mówi że coś jakb guma sztuczna, odrzucający zapach. Za to koleżanka jedna nie czuła żadnego dziwnego zapachu, nie wiedziała co się dzieje w pozytywnym sensie jak dałem jej się powąchać - zadużyła się w fero. Także teraz chociaż wiem, że to jest całkiem dobry miks, może trochę nawet za mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi