Paweł90 Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 Witam mam kilka pytań dotyczące produktów które kupiłem jakiś czas temu; Raw Androstenone, Raw Androstadienone. Chodzi o dawkowanie, wcześniej zamawiałem pheromax i było ok. Chciałem spróbować czegoś nowego czyli Raw Androstenone, Raw Androstadienone słyszałem o nich świetne opinie. Jednak ja nie zauważyłem żadnych efektów, myślę, że problem tkwi w dawkowaniu. Moje dawkowanie dotychczas: 1 kropla na szyję Raw Androstenone oraz 2 krople Raw Androstadienone jedna na szyję druga na kołnierz od koszulki dodam, że nie wcierałem fermonów w skórę. Chciałbym poradzić się jak dawkować te dwa fermony, z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
touch of the night Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 kropla androstadienonu to i tak bardzo dużo w tym stężeniu.. odwróć proporcje 2 krople androstenonu 1 kropla androstadienonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi